Serdar Ortaç Hastalığının Tüm Yönlerini Bodrum Konserinde Anlattı!

Serdar Ortaç Hastalığının Tüm Yönlerini Bodrum Konserinde Anlattı!

Bodrum Pasha Clup' ta hayranları ile buluşan Serdar Ortaç, hastalığı ve evliliği hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

Bodrum Pasha Clup' ta hayranları ile buluşan Serdar Ortaç, hastalığı ve evliliği hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

 

Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan Pasha Clup'da sahne alan Serdar Ortaç, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ortaç, maddi sıkıntılarından hastalığına ve çocuk isteğine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Yorucu bir sezon geçirdiğini ifade eden Ortaç, “Yorucu bir sezon, her gün karayolu ile Bodrum, Çeşme yapmak. Hem burada iş var hem orada aralarda Kıbrıs'ta iş oluyor, oraya da gidiyorum. Her şey güzel, çalışıyoruz. Şu anda iyiyim, sağlığımda bir şey yok. Bildiğiniz bir hastalığım var ama sadece o kadar. Balım şarkısını yeni çıkardım. Hande Yener ile bir düet yapabilme imkanım var. Hande ile onu konuşuyoruz, şarkı bakıyoruz. Ben bulamadım ama Hande getirdi güzel bir şarkı. Olabilir bir şarkı yapabiliriz" diye konuştu.

"MS KOLAY BİR HASTALIK DEĞİL"
Asistanın omzuna tutunarak havalimanında giderken çekilen fotoğrafla ilgili açıklama yapan Serdar Ortaç, “Yürümekte zorlandığım bir fotoğraf basına yansımıştı. 3 konser gezip gelmiştim. Sadece asistanımın omzuna tutunup yürüdüm. Geçirdiğim hastalık zor tabi ki. MS kolay bir hastalık değil. Ben en en iyilerinden biriyim. Bu hastalığa yakalanmış yaklaşık 55 bin kişi var. Onlara haksızlık yapmış oluruz. Bu hastalıkta daha kötü olanlar var. Allah daha kötüsünü getirmesin” dedi.

"PARANIN DEĞERİNİ BİLEMEDİM"
Emekli olmak istediğini söyleyen Ortaç, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ben bugün emekli olmaya razıyım. Bırakırdım, sahneye de çıkmazdım. Çok bestem var ve beste yapmaya devam ederdim oturduğum yerden. Ama işin gördüğünüz tarafı ile içerisi aynı değil. Çok para kaybettim, çok para harcadım ben. Paranın değerini bilemedim yani. Buradan bir mesaj vermek istiyorum. Bir liranız bile olsa hesabını yapın. Para kolay kazanılmıyor. Varlık içinde yüzseydim şimdi evde oturuyordum. Karımı alıp tatile giderdim her gün."

"EŞİM ÇOCUK İSTEMİYOR"
Çocuk istediğini de dile getiren Ortaç, “Ben çocuk istiyorum ama karım istemiyor. Eşim hamile değil, keşke olsa. Çocuk yapmamız çalışmamıza engel değil. Çocuk yapmak istersen her türlü yapılır ama eşim şimdilik istemiyor. Ben de saygı duyuyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı, eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konserde izdiham oldu. Çıktığı club ise doluluk oranından dolayı kapılarını kapattı. Bazı hayranları ise Ortaç’ı görmek için kapıda bekledi. 2 saat boyunca sahnede kalan Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.