Serenay Sarıkaya: Evlenmeye Hazır Değilim

Serenay Sarıkaya: Evlenmeye Hazır Değilim

Serenay Sarıkaya bugün basına yaptığı açıklamaları ile beraber erkek sevenlerinden büyük bir ilgi ve tepki almasına neden oldu, Serenay Sarıkaya açıklamalarında hayat ve başarı hikayesine de yer verdi.

Açıklamalarında kendisinin hiçbir zaman evlilik insanı olmadığını ifade eden Serenay Sarıkaya oyunculuk hayatının kısa bir süre içerisinde başladığını ve kısa süreler içerisinde çok daha iyi mevkilere yükselmeye başladığını ifade ederek Sinan Çetin tarafından çekilen bir film setinin yakınından geçilmesi sonrasında kendisinin oyunculuk hayatına atıldığını ancak zaman içerisinde kendisini çok daha fazla geliştirmeye açarak daha iyi bir oyunculuk deneyimi ve daha fazla başarılı rollerde yer almaya başladığına değindi.

Serenay Sarıkaya Fotoğrafları İçin Tıklayınız.

Açıklamalarında Kerem Bursin ile ne zaman evlenecekleri veya böyle bir düşüncesi olup olmadığı sorulan Serenay Sarıkaya kendisinin hayatta evlilik insanı olmadığından dolayı pek fazla evlenmeyi düşünmediğini, kendisi ile beraber olan hayat arkadaşı ve insanlara da devamlı olarak herhangi bir sorun yaşamamak adına her daim ciddiyetini koruduğuna değindi. Serenay Sarıkaya açıklamalarından hemen sonra sosyal medya sitesinde fazlası ile popüler halini daha üst sıralara taşıyarak dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.