ŞİMDİ'DE FUTBOL BELASI

Yetmişli yıllar sağ-sol çatışmaları ile geçti.

Gizli bir el iki tarafa da seri numarası aynı silahları verdi ve ülkenin 10 yılını çaldı. Nice gencecik fidanlar ana kuzuları toprağa girdi.

Seksenli yıllar dan başlayarak günümüze kadar da Türk-Kürt kavgası başlatıldı. PKK sı HDP si maşa olarak kullanıldı. Taa günümüze kadar geldik.

Dikkat...

Şimdi de hayatımıza futbol belasını soktular. Galatasaray-Fenerbahçe düşmanlığı artık bu hafta sonu zirveye taşındı.

Kavganın nedeni nedir? Efendim hakemler seni benden biraz daha fazla destekliyor. Karşı taraflar da diyor ki, hayır seni benden biraz daha fazla destekliyor. İşin özeti bu.

Evet evet....

Ekranları başında milyonların gözünün içine baka baka artık iş, düşmanlığa, teröre dönüştürülmüş veya dönüştürmeye başlanmış durumda.

Arkadaş bu ülkenin savcıları nerede?

İçişleri bakanı nerede?

Adam diyor ki, bir gün federasyonu basar da orada birilerini tokatlarsam böyle bir haber duyarsanız hiç şaşırmayın.

Hakemleri veya federasyon yetkililerini AVM lerde falan görürseniz tepki koyun diyor.

Eski bir hakemin gitmiş gizli görüntülerini çektirmiş.

Nerde kaldı kişinin özel hayatı? Geldiğimiz noktaya bakarmısınız?

Gidişat şunu gösteriyor ki, yarın Fenerbahçe Galatasaray maçında büyük olaylar, ölümler yaralanmalar olursa hiç şaşırmayın.

Galiba devlette ondan sonra önlemini alacak.

Zaten o zata hangi hakim savcı ceza verebilecek ki?

Malum bu şahıs için gezinin finansörü denmişti. Türkiye bunun umurunda değil.

Zengin ya, onun başarısız olmak gibi, yada başkalarının onun önüne geçmek gibi bir durumu asla olamaz. O ağa diğerleri onun kölesi. Böyle davranıyor hem keni camiasına hem rakiplerine.

Yetmedi....

Kendisine minnacık bir itiraz da bulunan 85 yaşında ki Fenerbahçe nin efsanesini salondan dışarı atıyor ve utanılması gereken bu davranışı alkış alıyor. Yaptığı iyiliği de başına kakıyor. Gelinen noktaya bakarmısınız? Yazıklar olsun.

Her zaman söyledim. Ölen, birbirini bıçaklayan, birbirini yumruklayan bunların çocukları yani yalı çocukları değil. Garip gurabanın, fakir fukaranın çocukları.

Taraftar adı altındaki gafillerin birbirlerine yazdıkları yorumları yazıları okusanız, edilen küfürlerden ve hakaretlerden eşekler utanır, hayvanlar hicap eder.

Televizyonlarda yorum yapanlar desen bir başka rezalet.

Bu ülkenin hiç sorunu yoktu birde bu bela çıktı. Geldiğimiz noktaya bakarmısınız?

Rabbim bu millete şuur akıl iz'an versin inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.