İmdat ZEYTİNCİ

İmdat ZEYTİNCİ

SİZ HANGİ PARTİDENSİNİZ GARDAŞ?

Eskiden tarlalar da çapalama vardı. Şimdi traktörlerle yapıyorlar. Önceden elle yapılırdı. alırsın eline çapayı, pancar haricinde ne kadar yabancı ot varsa çapayla kesersin. Ara sıra yanlışlıkla pancar da kesilir. Tarla sahibine kızgın olan da bir ôta bir pancara vururdu.

Türkiye öyle bir yer olduk i, birileri, birilerinin kışkırtmasıyla, eleştirilen tek parti ve tek adam var. Akparti ve Erdoğan. Yeter ya yeter.

Arkadaşlar siz daha yolunuzu çizememişsiniz. Hangi partiye tabi olduğunuzu bilmiyorsunuz. Çapa gibi ortada ot kesiyorsunuz.

Olmaz etik değil. Her eleştirenden aslını neslini ve kimin duvarına yaslandığını sorun. Herkes öyle bedavadan eleştirmesin. Önce kendini ve yaptıklarını anlatsın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.