Survivor Nagihan'a Yarışmadayken Aldatma Şoku-Boşanıyor mu?

Survivor Nagihan'a Yarışmadayken Aldatma Şoku-Boşanıyor mu?

Survivor'da yarışan Nagihan eşinden gelen ihanet ile şoka uğradı.İddialara göre Nagihan'ın eşi Uğur Gökçe sosyal medyadan tanıştığı bir kadına çıplak fotoğraflarını gönderdi.

Aldatma hikayelerine bir yenisi Survivor yarışmasıcı Nagihan Karadere'den geldi.Mill atlet kocasının ihanetine uğradı.'Renki Sayflalar' programı haber müdürü Mert Doğan'ın haberinde,Nagihan Karadere'nin kocası Uğur Gökçe sosyal medyadan tanıştığı bir kadına çıplak fotoğraflarını yolladı.Survivor'da yarıştığı esnada ihaneti öğrenen Nagihan,boşanıyor

NAGİHAN'DAN OLAY İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA 

Nasıl yaşadım ama bilmiyorum. Bir şantaj söz konusu. Ondan para sızdıramayınca bana döndüler. 10 bin euro gibi bir para söz konusu. Hukuki işlem başlatıldı. Önümüzdeki günlerde gerekli açıklamayı yapacağım. Bildiğim tek bir şey var. Herkesin bildiği konu. Detayını önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.
Biraz anlayışlı olsun herkes. Haklı haksız gözetmeksin biraz daha sakin olsunlar çünkü bir kızım var. Onun etkilenmesini istemiyorum. Boşanıp boşanmama konusunu şu an konuşmak istemiyorum. Bu konuyu 2 gün önce öğrendim Sosyal medyadan mesaj geldi eşinin bende fotoğraf ve videosu olduğunu söylediler. Kız Türk numarası Romanya numarasıydı. Görüntüleri görünce şoka girdim. Eşime söyleyince bir şey diyemedi. Daha önce nöyle bir şey yaşamadım. Eşimden beklemezdim. "

SURVIVOR'UN EN GÜÇLÜ KADIN YARIŞMACISI

survivor-nagihana-yarismadayken-aldatma-soku-bosaniyor-mu.jpg

Nagihan Survivor yarışmasının en hırslı ve güçlü kadın yarışmacısıydı.Yarışmadaki performasıyla efsanaler arasında yerini almıştı.Yarışmalardaki başarısının yanında agresif yönüylede dikkatleri çekiyordu.Nagihan Karadere Avatar Atakan ile kavgaya tutuşmuştu.Atakan,Nagihan'ı laf taşımak ve iki yüzlülükle suçlamıştı.Bu ithamlarının yüzünden sert bir kavga çıkmıştı adada.

NAGİHAN'IN EN BÜYÜK HATASI

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde yarışan Nagihan, hatalı çıkış yaptığı için yarıştan diskalifiye edilmişti. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşen elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerine geçti. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra silah sesini duymadan koşmaya başlayınca hakem Nagihan'ı diskalifiye etti. Bu hatasının ardından tüm Türk halkından,hocasından,aillesinden ve spor bakanından özür diledi.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR

survivor-nagihana-yarismadayken-aldatma-soku-bosaniyor-mu-001.jpg

1984'te Osmaniye'ye bağlı Kadirli ilçesinin Çığcık Köyünde doğdu.Fenerbahçe'de yetisip sürat koşularında boy gösterdi.13-14 Eylül 2003'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre'de altın madalyanın sahibi oldu.Aynı yarışmada 4x400 m bayrak yarışında gümüş,4x100 m bayrak yarışında ise bronz madalyayı kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde gerçekleşen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalyayı kazanarak Türk milli takımında yerini aldı, ayrıca Nagihan Karadere 400 metre engelli yarışında bronz madalyanın sahibi oldu.

7 Şubat 2016 tarihinde Tv8 de yayınlanan Survivor'da Ünlüler'de yarışan isimler arasında yerini kaptı, Kıbrıs'taki Çeyrek Final'de 5. oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.