Temizlik İşçisi Canını Son Anda Kurtardı!

Temizlik İşçisi Canını Son Anda Kurtardı!

Brezilya'da temizlik işçisinin başına gelen feci olay dünya gündemini zorladı. Otobüs durağını temizleyen gece işçisi olarak çalışan bir şahısın üzerine gelen motosikletli, bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Brezilya'da temizlik işçisinin başına gelen feci olay dünya gündemini zorladı. Otobüs durağını temizleyen gece işçisi olarak çalışan bir şahısın üzerine gelen motosikletli, bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı..

 

Brezilya’da güvenlik kamerasına yansıyan olayda bir temizlik görevlisinin otobüs durağını süpürdüğü görülüyor. Bir süre sonra gelecek tehlikeyi sezmişçesine başını kaldıran görevli, bir motosikletlinin üzerine doğru geldiğini görüyor. Elindeki süpürgeyi atıp kaçmaya başlayan şahıs, hızla durağa giren motosikletliden son anda kurtuluyor. Kontrolü kaybettiği için kaza yaptığı anlaşılan motosikletli ise kazayı hafif yaralarla atlatıyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.