Türk Futbolunu Avrupa Başarısı Son Dakika !!!!

Türk Futbolunu Avrupa Başarısı Son Dakika !!!!

Şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa Lig'da mücadele eden Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş ve Başakşehir bulundukları gruplarda neler yaptılar hangi sonuçları aldılar?

Şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa Lig'da mücadele eden Galatasaray,Trabzonspor,Beşiktaş ve Başakşehir bulundukları gruplarda neler yaptılar hangi sonuçları aldılar? Merak içerisinde takip eden okuyucular haberimizin devamında istediğiniz sonuçları görebilirsiniz haberimizin devamı...

Galatasaray Şampiyonlar Ligi A grubunda 2 puan ile sonuncu sırada bitirirken rakipleri PSG, Real Madrid üst tura Club Brugge UEFA Avrupa Ligine gitmiştir.

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi C grubunda 1 puan ile sonuncu sırada bitirirken rakipleri Basel, Getafa üst tura çıkarken Krasnador elendi.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi K grubunda 3 puan ile sonuncu sırada bitirirken rakipleri Braga, Wolves üst tura çıkarken Bratislava elendi.

Başakşehir UEFA Avrupa Ligi J grubunda 10 puan ile grubu lider tamamlayıp üst tura çıkmayı başarmıştır. Rakipleri Roma üst tura çıkmıştır. M gladbach, Wolfbesger elendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.