TÜRKİYE-KATAR KARDEŞLİĞİ'NİN SON RESMİ :

7 VATANDAŞIMIZIN KURTARILMASINDA İŞBİRLİĞİ..

İki sene önce, kimin piyonu olduğu husûsunda bir türlü karar veremediğimiz Halife Hafter - bizim bu tereddüdümüzün müsebbibi, bizzat kendisidir efendim ; bir bakıyoruz Rusya'nın yanında, bir bakıyoruz Fransa ile göz temâsı hâlinde, bir bakıyoruz ABD ile samimî - tarafından kaçırılan ve ajanlık yapmakla ithâm edilen 7 vatandaşımız, kahraman MİT'imiz tarafından, KATAR İstihbârât Teşkilâtı'nın da desteği ile kurtarılarak TÜRKİYE'ye getirildiler.

Kurtarılan vatandaşlarımızın ilk beyanları, göğüslerimizin büyük iftihâr hissi ile dolmasına vesile oldu. Dediler ki, "Biz Devletimizin bizi asla unutmayacağını, terketmeyeceğini ve mutlaka kurtaracağını biliyorduk, onun için ümidimizi hiç kaybetmedik."

Kıymetli dostlarım, bir Devletin ve o devletin başında bulunanların, vatandaşlarına bu "itimâd hissini" vermiş olması çok mühimdir ve çok kıymetlidir. Bu aynı zamanda, "Büyük Devlet" olma vasfı ve "itibârı / prestiji"dir. Devletin bu vasıf ve itibârına uygun hareket etmek, devlet adamları için, asla ihmâl edemeyecekleri bir "vecîbe" ve "vâzife"dir. Mâmaafih, Osmanlı'dan sonra dûçâr olduğumuz "fetret devri"nde, iktidârı elegeçiren ve izzet ve haysiyet'ten mahrum birtakım seküler / laik sergerdeler sebebiyle, 90 sene nice zilletler yaşadık... Boraltan Köprüsü fâciâsı, işte o seküler / laik CHP zihniyetinin, aziz Milletimize yaşattığı büyük zilletlerden sâdece bir tanesidir...!

Bugün bu 7 vatandaşımızın kurtarılması, yurt dışında operasyon yapabilme kudret ve kaabiliyetimizi isbât ettiği gibi, artık izzet ve haysiyetimize de sahip çıktığımızı gösteriyor. Binâenaleyh, bu mürüvvet'ten dolayı, evvelen Cenâb-ı ALLAH(C.C.)'a sonsuz hamd, senâ ve şükr'ediyor ; sonra da bu mürüvvetlere vesile eylediği, başta kahraman Cumhurbaşkanımız olmak üzere, "gizli kahramanımız" MİT Başkanı Hakan Fidan'a ve kardeş KATAR Devleti'nin başında bulunan kıymetli devlet adamlarına ve istihbârât teşkilâtlarına ve bu operasyonda vazife yapan cümle personelimize, en kalbî tebrik, teşekkür ve muhabbetlerimi sunuyor ve dualarımı ve selamlarımı gönderiyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.