SAYIN SEYİRCİ, FB DE KAZANDI, GS DE KAZANDI... "KAYBEDEN" SENSİN !...

Ben bu "kerâmetleri kendilerinden menkûl" ÜÇ BÜYÜKLER'den (FB, GS, BJK) - fakat niyeyse, Avrupa takımları karşısında bir türlü büyüyemiyorlar...! - bahsettim diye, diger kulüpler "bizimle ilgisi yok" deyip te kulaklarının üstüne yatmasınlar ! Hepsi de çok büyük bir "yanlış"ın içindeler !

Evet, yanlışın içindeler ; zirâ insanlarımızın hem paralarını, hem enerjilerini, hem zihinlerini ve hem de zamanlarını, böyle "boş-beleş" işlere harcamalarına ve "zâyi etmelerine" sebep oluyorlar !

Evet efendiler, bu yaptığınız iş, kat'iyyen "spor" filan değildir !

O çok meth'ettiğiniz "sportmenliği" de göremiyoruz sahalarda ! Bilâkis, yakası açılmadık küfürler, sövgüler, it dalaşmaları, koca koca adamların birbirlerinin üstüne yürümeleri...!

Bu nedir yahu ?!!!

..............

Kıymetli dostlarım, çocuklarımızı şu futbol fitnesinden / fesâdından / illetinden kurtaralım, koruyalım lütfen.. Spor, "seyretmekle" yapılmaz..! Koşu hâricinde spor, evde de yapılabilir. Hatta, evde "koşu bandı" var ise, tam "aslı gibi" olmasa da, bu da bir parça "tabii koşu"nun yerine geçebilir.

En azından, çocuklarımızı o iğrenç, o ahlâksız, o hayâsız "ipini koparmışların" ağızlarından sâdır olan ve ufûnet kokan galiz sözlerini, küfürlerini, sövgülerini işitmekten..., Hem, saatler süren içi boş / lüzûmsuz "maç kritikleri"nden, hem muhtemel tartışmalardan / kırgınlıklardan / sürtüşmelerden muhafaza etmiş oluruz, hem de, paraları ceplerinde kalır veya çok daha faydalı şeyler için harcarlar.

Selâm ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.