"ZÎRVEDEN ZIRVÂYA" SAPIKLIK.!!!

Türkiye yakın târihinin en büyük ihânetlerinden birini yapan kaçak 'Fetö" ve adamları skandal tâbirinin az kalacağı bir tarzda Almanya'daki bir kilise içinde Câmî açdı.

"Fetõcülerin" dinlerarası diyalog kapsamında kilise içinde açdıkları bu "sözde câmî"ye kadın İmâm dahi atadılar, ezânı da onlar okuyor.

"Liberâl Câmi" adını verdikleri mekân Berlin'deki Johannis Kilisesi'nin altında.!
Namâzı bir kadın ve bir erkek İmâm birlikde kıldırıyor. Vaazı ise, söz konusu alanın oluşturulmasına öncülük eden kadın hakları aktivisti, yazar ve avukat Seyrân Âteş veriyor.

FETÖ'yü öven ve tanışıp görüşmek istediğini ifâde eden Ateş'in bu projesi, dinler arası diyaloğun bir parçası.!!!

Özellikle inâncımız gereği belden aşağıda tutulamadığı gibi abdestsiz dahi el sürülemiyen mukaddes kitâbımız Kur'ân-ı Kerìm'lerin yerlerde olduğu dikkât çeken bu Câmîye başörtüsü ile girmek yasak.!!!

Onlara göre, bu durum gayet doğal. ! Zirâ, "Fetö" bir fetvâsına nazaran nerede olursanız olun baş örtüsü kadınlar için zâten fürûaddır. Bu sebeble kadınlar lâ-yüsel bir biçimde, başları açık olarak güyâ ibâdet ediyorlar.

Cum'a Namâzlarını da kilise ritüelleri tarzında "ortaya karışık" türünden edâ ediyorlar.
Buradan yola çıkarak son günlerde yurdumuzdaki, Câmilerin "oyun alanı hâline sokulmak istendiğine" dâir tartışmaların Vatikan"da Papa"nın eline kapanan Fetöcülerin işi olduğunu söylemek mümkün.!!!

Kendileri Mersedes marka arabaya binerlerken Cenâb-ı Peygamber Efendimizi" kamyonete bindirenler"den, yıllardır "Türkçe olimiyatları" adı altında kendi propagandalarını yapdıkları stadlara kadar "Rasûl-i Zî-şân" Efendimizin teşrîf etdiğini söyleyenlerden başka ne beklenir ki?

Bu durum 28 şubat sürecinde bazı azgın ve sapkın bay ve bayanların hiçbir saf ayırımı gözetmeksizin gerek Cum'a ve gerekse vakit Namâzlarında Câmilere akın etmesini çağrışdırsa da, bunun daha vâhim olduğunu söylemek izâhdan vârestedir.

Zirâ, darbeci hâin "Fetõ' nün bizzât dillendirdiği şekilde "zîrveden zırvâya" giden bir yol bulmuşlardır.

Malûm, "zırvâ tevîl gõtürmez".!!!
Ecdâdın bu deyişi karşında bunların yapdıklarına tek kelimeyle pes.!!!

Son olarak şu söylenebilir;
Almanyadaki kilise-Câmî modeline başda Diyânet Başkanlığının elatması ve devletimizin bu "Fetö" yapılanması husûsunda duraksamadan, korkmadan. yılmadan ve her sahâda ve dahi her ülkede mücâdelesini artan bir kararlılıkla sürdürmesi gerekir.
Yoksa bu fitnenin önünün kesileceği yokdur. Kalın sağlıcakla.!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.