Gönül, "Köy nedir, toprak işi nedir iyi bilirim"

Gönül, "Köy nedir, toprak işi nedir iyi bilirim"

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, hafta sonu programında şalvarını giyerek köyleri ziyaret etti

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, seçim çalışmalarına köyleri ziyaret ederek devam etti. Gökçeören, Süverler, Böğürgen, Şahinler ve Nebi Hoca Mahalleleri’ne giderek vatandaşlar ile buluşan başkan adayı Gönül’e, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan da eşlik etti. Renkli anların yaşandığı köy ziyaretinde Gönül, yöresel kıyafetleri ile beğenilirken, yapmış olduğu toprak işleri ile de takdir edildi. Kadınlar ile fırın başına geçerek mancarlı pide pişirmeyi de unutmayan Gönül aynı zamanda tüm mahallelerin istek ve önerilerini dinledi. Davul ve zurna eşliğinde karşılanan AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, gerçekleştirdiği muhtarlık ve ev ziyaretlerinde “Köy nedir, köyde toprak işi nedir iyi bilirim. Köylerde en zor iş topraktır. Yükü ağırdır, güç ve emek ister. Görüyorum ki köylerimizde kadınların topraktaki emeği de çok büyük. Kadın elinin değdiği her şey güzelleşir zaten. İnşallah İzmit’e de kadın eli değecek, her şey çok daha güzel olacak.” dedi.

İZMİT BENİM EVLADIM GİBİ
“Soğuk kış günlerinde sizlerle bir arada olmak bizlerin içini ısıttı” diyerek sözlerine başlayan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Gönül, “İzmit Kocaeli’nin kalbidir. Benimde evladım gibidir. Ben ise her şeyden önce bir anneyim. Anneler evlatları arasında ayrım yapmaz. Dolayısıyla ben de her yere eşit ve adil hizmet götüreceğim. Sizlere bu zamana kadar her konuda yardımcı olmalarından ve köylerimizi yüksek standartlara kavuşturmalarından dolayı  Sayın İbrahim Karaosmanoğlu ve Sayın Nevzat Doğan başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK
“Ben İzmit’in kızıyım” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Köy nedir, köyde toprak işi nedir iyi bilirim. Köylerde en zor iş topraktır. Yükü ağırdır, güç ve emek ister. Görüyorum ki köylerimizde kadınların topraktaki emeği de çok büyük. Kadın elinin değdiği her şey güzelleşir zaten. İnşallah İzmit’e de kadın eli değecek, her şey çok daha güzel olacak. Bizim önceliğimiz insan odaklıdır. Kim ne diyorsa kulak vereceğiz. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bizler İzmit’imize hizmet etme sevdasıyla yola çıktık, bu yol kutlu bir yoldur. İnşallah Rabbimin izni ve sizlerin teveccühü ile insanımıza hizmet etme şerefine nail olacağız.” dedi.

KÖYLÜMÜZ BAŞIMIZIN TACIDIR
Büyükşehir belediye başkanı adayı Tahir Büyükakın ile birlikte İzmit’i gelecek vizyonuna taşıyacaklarını söyleyen Gönül, “Ben İzmit’i, her bir kardeşimizin İzmitliyim demekten gurur duyacağı bir yer yapma arzusundayım. Gençlerimizin bu topraklarla bağını güçlendirmek lazım. Özellikle gençlerimizi köylerde tutarak hem köye katkı sağlamaları hem de kendilerini geliştirmeleri konusunda gayret göstereceğiz. Her zaman sizlerleyiz. Heybemiz dolu, yapacak çok işimiz var. Köylerimiz ve sizler her zaman başımızın tacısınız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.