Turan, "Güçlü Büyükşehir, Güçlü Kandıra"

Turan, "Güçlü Büyükşehir, Güçlü Kandıra"

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, köylere yaptığı ziyaretlerde ‘Güçlü Büyükşehir ve Güçlü Kandıra’ vurgusu yaparak, uyum içerisinde ilçeye çok önemli hizmetlerde bulunacaklarını söyledi

Köy ziyaretleri ile seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, hemşehrileri ile bir araya gelerek istişarede bulunuyor. Başkan Adayı Turan,  beraberinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar, Kandıra Belediyesi Meclis Üyeleri Raif Yıldız, Erkan Alkan, İrfan Kurt ve İsmail Aysu, belediye başkan aday adayı Faruk Özaydın, meclis üyesi aday adayları, ilçe yöneticileri ve AK Parti teşkilatlarıyla birlikte bu kez Hıdırlar, Alefli ve Mülküşehsuvar köylerini ziyaret etti.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞI

Köylere yaptığı ziyaretler esnasında muhtarlar Nihat Sarı, İlhan Yaşar, Mücahit Sevim ve hemşehrileri ile bir araya gelerek hasbihal eden Turan, hem projelerini paylaştı, hem de vatandaşların görüş ve önerilerini not aldı. Konuşmalarında 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin önemine değinen Turan, “Belediyecilikte uyumlu çalışmak çok önemli. Genelde baktığımızda zaten Cumhurbaşkanımız önderliğinde ülkemizde çok önemli projeler hizmete giriyor. Yerelde de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte uyum içerisinde çalışarak ilçemize çok önemli hizmetlerde bulunacağız. Güçlü Büyükşehir, güçlü Kandıra hedefiyle yola çıktık. Rabbim nasip ederse gönül belediyeciliği anlayışımızla, sizlere hizmet edeceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.