76'lık Dede, Ödemiş'ten Ordu'ya Pedal Basıp, Asker Torununa Kavuştu

76'lık Dede, Ödemiş'ten Ordu'ya Pedal Basıp, Asker Torununa Kavuştu

İzmir Ödemiş'te yaşayan 76 yaşındaki Nureddin Gönülal, Ordu'da askerlik yapan torununu görmek için, bastı pedala. 100 km. yolu çevirdiği bisiklet pedalı ile aşan dede Gönülal, torunu Sadettin Sevin' in yanına varmanın mutluluğunu yaşıyor

Dede Gönülal, Ünye ilçesinde askerlik yapan torunu Saadettin Sevin'i görmek için bisikleti ile 3 Temmuz'da Ödemiş'ten yola çıktı. Dün sabah Ünye'ye ulaşan dede Gönülal, Ünye Cezaevi'nde vatani görevini yapmakta olan torunu Saadettin Sevin'e kavuştu. Torununa kavuşan dede büyük mutluluk yaşadı.

Adım adım yolu kat ederek torunun yanına geldiğini belirten dede “Torunum acemi birliğinde Çanakkale'de görev yapıyordu. 4 günde yine bisikletle Çanakkale'ye gitmiştim. Usta birliği Ünye İlçesi olunca buraya bisikletle gelmeye karar verdim Ama çok şükür geldim ve torunuma kavuştum. Çok mutluyum” dedi.

HEDEF MEKKE

Gönülal, bundan sonraki hedefinin bisiklet ile Mekke'ye gitmek olduğunu söyledi. Torun Sevin ise, “Dedemin bisikletle yanıma geleceğini duyduğumda çok şaşırdım Çok mutlu oldumDedemle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.