Adana Polisi Felaketi Önledi : 7 Bombalı Araç Yakalandı!

Adana Polisi Felaketi Önledi : 7 Bombalı Araç Yakalandı!

Terör örgütü mensupları Adana'da havalimanı,kaymakamlık ve polis merkezlerine 7 bombalı araçla saldırı planlayan 5 kişi yakalandı

Felaketin eşiğinden dönüldü!

Adana'da insanların yoğun olarak kullandığı havalimanı,kaymakamlık ve polis merkezlerine 7 bombalı araçla saldırı planlayan biri lisans öğrencisi 5 kişi yakalandıŞüpheliler ile beraber 21 kg TNT,1 kg c4 ve 2 el bombası ele geçirildi.

Adana'yı Kan Gölüne Çevirmek İstediler

Güvenlik güçlerinin geniş kapsamlı operasyon başlattığı olay için bombacıların bir hurda deposunu merkez olarak kullandığı öğrenildi.Polis depoyla ilglili bilgi toplarken şüpheliler arasında,Kobani'ye gidip bomba eğitimi alan ve 2 ay önce Adana'ya gelen keşif başı İhsan O.,örgüt kaydı bulunan Mahmut B.'nin olduğu açıklandı.

İki şüpheliyi göz hapsine alan polisler,patlayıcı ve malzemelerin 23 Eylül'de Adana'ya geldiğini tespit etti.Bomba ve diğer malzemeleri merkez depolarına taşıyan teröristler operasyonlar sonucunda yakalandı.

7 bomba yüklü araçla Adana'ya saldırı yapmayı planlayan İhsan O., Mahmut B. ile birlikte A.B., Ö.B, ve A.B. de gözaltına alındı. Ayrıca 21 kilo TNT, 1 kilo C4, pirinç içerisine saklanmış halde taarruz tipi 2 el bombası, makineli tabanca, 7 zaman ayarı, 7 kapsül depoda bulundu. Eş zamanlı eylem planladıklarını itiraf eden İhsan O., Mahmut B., A.B., Ö.B. ile A.B. isimli teröristler tutuklandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.