Bayburt'ta İranlıların Feci Kazası!

Bayburt'ta İranlıların Feci Kazası!

Bayburt Çalıdere köyü yakınlarında İranlılara münhasır aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi akabinde meydana gelen trafik kazasında 2 İranlı hayatını kaybetti


BAYBURT’un Çalıdere köyü yakınlarında, içinde İranlıların bulunduğu otomobil sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu istinat duvarından aşağı düştü.
Aracın sürücüsü olay yerinde, ağır yaralanan bir erkek de kaldırıldığı hastanede öldü. Kazada yaralanan 2 kadın ile 3 çocuk tedavi altına alındı.

Kaza bu sabah meydana geldi. İçinde İran uyruklu 7 kişinin bulunduğu 49 D 209-20 plakalı otomobil, Erzurum yolu üzerindeki Çalıdere köyü mevkisinde bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak 3,5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından aşağı yuvarlandı. Olay yerine gelen ekiplerin çalışması sonucu, erkek sürücünün cesedi ile yaralı 1 erkek, 2 kadın ve 3 çocuk, ters dönen araçtan uzun süren çalışmalar sonucu çıkartılarak Bayburt Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Ağır yaralı diğer erkek de hastanede yaşamını yitirdi. 2 kadın ile 3 çocuk ise ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazaya ilgili soruşturma sürüyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.