Bitlis Tatvan Polis Lojmanlarına Roketatarlı Saldırı Yapıldı

Bitlis Tatvan Polis Lojmanlarına Roketatarlı Saldırı Yapıldı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde polis lojmanlarına roketatarlı saldırı düzenlendi.Saldırı sonrası güvenlik güçleri ve PKK’lılar arasında dakikalarca süren bir çatışma yaşandı.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde polis lojmanlarına roketatarlı saldırı düzenlendi.
Saldırı sonrası güvenlik güçleri ve PKK’lılar arasında dakikalarca süren bir çatışma yaşandı. İlçenin dağ yamaçlarına kadar devam eden çatışmaların sesi ilçe merkezinden de duyuldu. İlçe halkı arasında paniğe neden olan saldırı sonrası ilçe halkı evlerine çekildi. Olay yerine ise çok sayıda güvenlik gücü ve ambulans sevk edildi.
“VALİLİK: SALDIRIDA CAN KAYBI VE YARILI YOK”
Saldırı ile ilgili açıklamada bulunan Bitlis Valiliği, saldırının Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait polis lojmanlarına yapıldığını, saldırıda can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığını açıkladı.
Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı saldırıya güvenlik güçlerince anında karşılık verildiği vurgulanan açıklamada, olay yerinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı, saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.