Bitlis'te AK Partinin Faturası Kurumlara Kesildi İddiası

Bitlis'te AK Partinin Faturası Kurumlara Kesildi İddiası

7 Haziran Seçimlerinde Doğu ve Güneydoğuda Seçimlere Yenik Düşen Ak Parti Kurumlardaki Memur ve Kurum Amirlerini Görevden Aldığı İddia Ediliyor ..

Bir yerel internet haber sitesinde yer alan habere göre, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Bitlis'te HDP'nin aldığı %60 oya karşılık %30 oy ile ikinci parti olan ve iki vekilden bir vekile düşen Ak Parti'nin seçimdeki başarısızlık faturasını kamu kurumlarındaki yöneticilere kestiği konuşuluyor.

Ak Parti çevrelerince seçimin ardından konuşulan 'seçim faturası' görevden alınan kamu kurumlarının yöneticilerinin görevden alınmasıyla başladı.

GÖREVDEN ALINACAK ÇOK SAYIDA İSİM VAR!

Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'ün talimatıyla son 2 günde aralarında Kamu Hastaneleri Birliği, İl Özel İdaresi, SYDV ve Milli Eğitim Müdürlüğü vb. kurumların idarecilerinin de yer aldığı bir çok kamu kurum amiri görevden alındı. Edinilen bilgilere göre görevden alınacak çok sayıda isim var.

Kurum amirlerinin afaki gerekçelerle görevden alınmaları kimi çevrelerce tepkiyle karşılanırken Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'ün hangi yetkiye dayanarak görevden alma talimatı verdiği ise merak ediliyor.

VAHİT KİLER’İN EKİBİNE VETO İDDİASI! 

Siyasi kulislerde konuşulan diğer bir iddia ise görevden alınan kurum amirlerinin Vahit Kiler’le yakın bir ilişki içerisinde olduğu. Bundan rahatsız olan AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ün kendi ekibini getirerek Bitlis’te tek söz sahibi olmak istediği konuşulan iddialar arasında bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.