Dolar 3.40'dan Sonra Yükseliş Yaparmı

Dolar 3.40'dan Sonra Yükseliş Yaparmı

Ülkede döviz kuru arttığı için enflasyonun, enflasyon artınca da faizlerin artacağını ifade eden Prof. Dr. Uysal, nakdin kral olacağı bir dönem yaşanacağını söyledi. Türkiye ekonomisinin hızla bir krize sürüklendiğini belirten..

Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yaşar Uysal, “Doların 3.40’a kadar yolu var. 2002’den bu tarafa doğru hesap yapınca bu sürpriz olmaz” dedi.


Ülkede döviz kuru arttığı için enflasyonun, enflasyon artınca da faizlerin artacağını ifade eden Prof. Dr. Uysal, nakdin kral olacağı bir dönem yaşanacağını söyledi.
 
Türkiye ekonomisinin hızla bir krize sürüklendiğini belirten Prof. Dr. Uysal, olası bir krizin maliyetinin 2001 krizinden çok daha ağır olacağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.