Kocaeli Körfez'de Tır Otomobili Altına Aldı:3 Ölü

Kocaeli Körfez'de Tır Otomobili Altına Aldı:3 Ölü

Kocaeli Körfez'de tır önündeki araca çarparak altına aldı.Kazada biri 7 aylık hamile 2 kadın ile beraber 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza bu sabah,TEM otoyolu Hareke mevkiinde gerçekleşti.Ankara yönüne gitmekte olan Hasan D. kontrolündeki 34 KE 6549 plakalı tır,önünde seyir eden 45 yaşındaki Ramazan Yangın'ın denetiminde olan 16 CAB 16 plakalı otomobile çarparak altına aldı.Kaza otombilde bulunan şoför Ramazan Yangın, Aliye Yangın(33) ve araçta yer alan Nilgün Avcı olay yerinde hayatını kaybetti.Olay yerinde yapılan araştırmalar sonrasında otomobildeki 3 ceset,morga kaldırıldı.Kazada ölen Nilgün Avcı'nın bebek beklediği ve 7 aylık olduğu ortaya çıktı.

kocaeli-korfezde-tir-otomobili-altina-aldi3-olu.jpg

Tır şoförü Hasan D. güvenlik ekipleri tarafından gözaltına alındı.Verdiği ilk ifadede aracın önünde aniden fren yaptığını iddia etti.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.