Abdullah LEBLEBİCİ

Abdullah LEBLEBİCİ

LİGİN EN ZORLU MAÇLARINDAN BİRİNİ DAHA KAZANDIK

Giresun’ u sporseverlerin büyük bir kısmı çantada keklik gibi görebilir. Aynı düşüncede değilim,

Öncelikle ifade etmek istiyorum, Konya'nın ve bölgenin sevilen ses sanatçısı ve aynı zamanda dizi oyuncusu yakından tanıdığım arkadaşım Sami Çelik Konyaspor’un 100. yılına özel beste yaptı.

"Anadolu Kartalım" isimli oyun havası tarzındaki bestenin sözlerini Pusula Gazetesi Köşe Yazarı Şair Durmuş Karakuş'a ait olup düzenlemesi ve seslendirmesi Sami Çelik tarafından yapıldı.

Taraftarlar tarafından beğenilen şarkı inanıyorum ki ilerleyen günlerde daha çok ilgi görecek.

Yakın arkadaşım, Sami Çelik’ in iyi bir Konyaspor taraftarı olduğunu biliyorum, kendisini tebrik ediyor, sevgiler sunuyorum.

Bu güzel gelişme ile maça çıktık. Giresun İlk dakikalarda pres yaparak başladı, buna karşılık kontrataklarla gol bulmaya çalıştık. Ne yazık ki son paslarda ve vuruşlarda başarılı olamadık. İzlediğim kadarı ile Giresun’ un ezberlediği bir oyun planı var. Kendi sahalarından çok hızlı çıktıkları gibi aynı hızla geri dönüyorlar. İşin özü Konya’ ya beraberlik için gelmişler. Ölümüne defans yaparak İlk yarı itibariyle de başarılı oldular.

Giresun İlk yarıya oranla daha hızlı başladı maça. Defansını da orta sahaya çekince topu ileriye taşımakta zorlanmaya başladık. Bununla birlikte alan daraltarak pres yaptılar ve bir önlem alamadık. Maç da klasik orta saha oyununa döndü.

65. Dakikada beklemediğimiz anda sahneye Zymer Bytygi çıktı, bireysel başarısı attı gölü ve öne geçtik 1-0

Konya ya beraberlik için gelen Giresun golü yedikten sonra aklına ileri çıkmak geldi. Biz de fazla top kaybı yapınca, zaman zaman etkili de oldular. Bir iki kontratak yapsak da 2. Golü bulamadık.

Sonuçta Ligin en zorlu maçlarından birini daha kazandık. Bu arada artık birilerinin Cüneyt Çakır’ ın düdüğünü bırakma zamanının geldiğini söylesin artık.

UNUTMAYALIM

Camiaya hatırlatmak istiyorum. Konyaspor bu kadrosuyla buralara gelmiş, hepimizin gurur duyacağı bir başarı elde etmiş ise,

Lütfen ne yönetimi ne teknik ekibi ne de oyuncuları eleştirmeyelim. Unutmayalım daha düne kadar takım ligde kalsın diye dua ederken şimdi elde edilen başarı tatmin etmiyor gibi.

Takımı kimse eleştirmesin, hiç transfer yapılmasa dahi bu oyuncular yine cansiperane oynayacaklar. Yine unutmayalım, yönetime transfer baskısı yapmak, yöneticileri hata yapmaya zorlayabilir.

Bir bakıyorum, herkes kafasına göre bir oyuncu öneriyor. Unutmayalım, takımın bir yönetimi ve teknik direktörü var.

Yapılacak tek şey var, taraftarın maçlara daha fazla ilgi göstermesi. UNUTMAYALIM seyirci sayısı ne kadar artar ise takımın tamamının özgüveni de o derece artar.

BORCUN YARISI

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, "İbra edilen 240 milyon TL borç vardı ama hesap edilemeyen borçlarla birlikte 320-330 milyon TL bir borçla göreve başladık. Bu borcun yüzde 50'sini ödedik. İnşallah sezon sonunda borcun büyük bir kısmını bitireceğimize inanıyorum." Dedi.

150-160 milyon lirayı bu kadar kısa sürede ödemek kolay değil. Tebrikler başkan.

GAZ ALMAYA DEVAM

Ali Koç’ un başkan seçilmesi ile birlikte Fenerbahçe de başlayan çöküş, bu yıl da devam ediyor. Fener’ in bu yıl da şampiyon olması nerede ise imkânsız.

Durum böyle olunca Fener taraftarının sabrı taştı. Yönetime istifa sesleri yükselmeye başlayınca yönetim önce İsmail Kartal ile anlaştı, şimdi de Löw ile anlaşıldığı, önemli transferler yapılacağı basın da yer almaya başladı. Bu arada eskiler gelmeye başladı. Ne diyeyim. “Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı”

Klasik Ali Koç senaryosu tekrar gündemde. Taraftarlara kötü gidişatı unutturmak için yıldız oyuncu transferleri, Dünyaca ünlü teknik direktörler geliyor gibi haberler.

Bir kez daha ifade ediyorum, Fener’ de sıkıntı ne oyuncularda ne de teknik direktörlerde sıkıntı Ali Koç’ da.

Ali Koç görevden ayrılmadan Fener’ de düzelme olmaz. Bu tür uygulamalar ile taraftarların sadece “GAZI ALINIR”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum