TÜRKİYE HUDUTLARINDA, EGE'DE, AKDENİZ'DE "YUNAN HÜMANIZMASI" ARANIYOR...

GÖRENLERİN VE DUYANLARIN, İNSÂNİYET NÂMINA...

TÜRKİYE'de 1923'te "sözde cumhuriyet"i kuranlarda (evet, "sözde"dir, zirâ bu cumhuriyetin içinde "cumhur" yoktur ! Bütün "devrimler" de, cumhur'un görüşü ve onayı alınmadan ve hatta, cumhur'un rızası hilâfına yapılmış ve cumhur'un bunları kabul etmesi için de, cinâyetler ve hatta "katliâmlar" icrâ ve irtikâp edilmiş ve hatta, RİZE ve DİYARBAKIR gibi şehirlerimiz, topa tutulmuştur ! Bazılarının "Z Kuşağı" diye isimlendirerek istiskal ettiği (alçalttığı, hakaret ettiği) genç kardeşlerim, benim burada bahsettiğim hususları bir araştırınız bakalım ; okullarda sizlere öğretilenler ile arada nasıl bir "makas açıklığı" var ?...) hastalık derecesinde bir "Yunan Medeniyeti kompleksi" vardı ve bu aşağılık komplekslerini de, İlk-Orta-Lise ve hatta Üniversite ders kitaplarında, Yunan Tanrı-Tanrıça-Kahraman figürlerine ve Yunan Edebiyâtı'na çok fazla yer vererek gösteriyorlardı.

Evet kıymetli dostlarım, Zeus, Aşil, Afrodit, Arşimet, Pisagor, Sofokles...ve daha nicelerini "ders" olarak öğretmediler mi bize ?!...

Akıllarını-fikirlerini-vicdânlarını kirâya vermiş - veya tamâmen iptâl etmiş - o yöneticilerimizin bazıları, karılarını, onbinlerce müslüman kadın-erkek-çocuk-ihtiyâr insanın katili olan Venizelos'un kollarına teslim ettiler (İsmet İnönü), bazıları da "birgün anlayacaksın Yunanlı ile kardeş olduğunu" diye şiirler yazdılar (Bülent Ecevit) !

Bizim başımıza hasbelkader idâreci olmuş bu mankurtlar, böyle zilletlere dûçâr oldular ve milletimizi de kendi peşlerine takmaya çalıştılar amma, Yunanistan'da "aslında Türkler ile kardeşiz" diyen bir tek siyâset erbâbı çıkmadı..

Çıkamazdı da !...

Orada böyle bir kelâm eden, 24 saat içinde "kaybedilir", kimse de işin peşine düşmeye bile cesâret edemez !

Yunan'da "İslâm düşmanlığı" had safhadadır ve bu düşmanlıkta "muhalif" olan hiç kimse yoktur.

Son olarak iki gün önce 19 göçmenin donmuş bedenleri, Yunan hududumuzda bulundu. Kış mevsiminin en şiddetli soğuklarının yaşandığı şu zamanda, elbiseleri ve hatta ayakkabıları çıkarılmış vaziyette, bizim tarafa gönderilmişler ; onlar da kendilerine yardım edecek birilerine ulaşamadan, yollarda donarak can vermişler..

Kat'iyyen belli ki, soğuktan donarak ölmeleri hedeflenmiş !... Nitekim de, böyle hazin bir netice ortaya çıkmış..

Hani "hümanizma" ?!!!

Hani "Kadim Yunan Medeniyeti" ?!!!

...........

TÜRKİYE'den tepki yükselince, BM "lütfen" açıklama yapmış :

"Görüntülerden dehşete kapıldık"...

Yok yav ! Essah mı diyon ?!

TÜRKİYE, "nerdesin ulan alçak BM, alçak Batı dünyası !" diye, sizin maskenizi düşürünce mi aklınıza geldi "dehşete kapılmak" ?!!!

Peki, dehşete kapıldınız da ne yaptınız ?!

Genel Kurul'u olağanüstü toplantıya mı çağırdınız ?! Yunanistan'ı UCM'ye (Uluslararası Ceza Mahkemesi) mi sevkettiniz ?!

Hoş, UCM essahtan adâlet dağıtan bir mahkeme olsa, Yunanistan'ın şu yaptıkları üzerine, seneler önce "re'sen" harekete geçer ve mahkûm ederdi zaten !

Kıymetli dostlarım, Kadim Batı Medeniyeti ve Kadim Yunan Medeniyeti denilen şey, bugüne kadar binlercesine şâhit olduğumuz ve gördüğümüz, karşımızdaki - aşağıda haber linkini verdiğim - hazin tablodan ibârettir !

Bu tabloda "toplu katliâm" vardır, bu tabloda "ahlâksızlık" vardır, bu tabloda "vicdansızlık" vardır ! Bunları irtikâp eden bir milletin "medenî olduğu" söylenebilir mi ?!

Ve şu ahlâksız-hayâsız tablo karşısında ses çıkarmayanların ve "üç maymun"u oynayanların "medenî oldukları" söylenebilir mi ?!

Biz bu mevhûm (olmayan) medeniyetleri, Bosna/Hersek'te ve bilhâssa Srebrenitsa'da bütün çıplaklığı ile görmüştük !

Bunların bu "olmayan" medeniyetlerini, sâdece Lübnan, Bosna Hersek, Irak, Libya, Afganistan gibi İslâm coğrafyalarında değil, Kore'de ve Vietnam'da da gördük ! Hatta, kendilerine itaat etmeyen diger Hıristiyan ülkelerinde bile nasıl alçaklıklara tevessül edebileceklerini ve ettiklerini, Küba, El Salvador, Nikaragua, Grenada, Kolombiya, Venezuella... örneklerinden biliyoruz !

.........

Bize okullarımızda "hümanizma" (Yunanca "insan sevgisi") öğretmişlerdi ; Yunan anlayışı ile insan sevgisi (?!!!) budur ve bu kadardır !!!

Bir çift kelâm da bizim muhalefete edeyim de, içimde ukde kalmasın :

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu, İP Genel Başkanı Meral Akşener, HDP'nin - isimlerini bilmediğim - eşbaşkanları, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu..., bu tablo karşısında siz niye susuyorsunuz ?!

Fâhr-i Cihân Efendimiz'e (S.A.V.) hakaretler yapan Fransız Çarli Hebdo dergisinin birkaç elemanı öldürülünce, apar topar Fransa'ya koşan ve o kâfirlerin cenâze merâsimlerinde boy gösteren Ahmet Davutoğlu, senin şu meselede söyleyecek bir sözün yok mu ?!!!

Yoksa bu hâdiseyi, senin için "reklam kıymeti olmayan" bir "vak'a-i âdiye" olarak mı görüyorsun ?!!!

Biz hudutlarımızın ötesine 19 Yunan vatandaşını bu şekilde gönderip te donmalarına taammüden sebep olsaydık, eminim ki Yunanlardan fazla ve hatta onlardan önce siz zıplardınız !

Nerelerdesin herşeye maydanoz olan TÜSİAD ?!

Nerelerdesiniz FOX Tilkileri, SÖZCÜ'ler, Yeniçağ'lar, Cumhuriyet'ler, Tabipler Birliği, Mimar Odaları, Barolar Birliği , Çağdaş Yaşamcılar, sözde Sanatçılar, sözde Akademisyenler, emekli Monşerler, emekli darbeci Amiraller ?!...

Hangi Cehennemin dibindesiniz ?!!!

.........

Selâm ve dua ile kıymetli dostlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.