Mardin Nusaybin'de Bayram Faciası! Motosiklet Kazasında 2 Kişi Öldü!

Mardin Nusaybin'de Bayram Faciası! Motosiklet Kazasında 2 Kişi Öldü!

Mardin Nusaybin'de direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü ve arkadaşı, şarampole yuvarlanması akabinde 2 kişi hayatını kaybetti. Motosiklette bulunan 25 yaşındaki Sedat Er ile 26 yaşındaki Mehmet Sait Akan, kurtarılamadı!


Kaza, Mardin'in Nusaybin ile Midyat ilçesi karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen motosiklet kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan Sedat Er olay yerinde, ağır yaralanan Mehmet Sait Akın da kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazayı öğrenerek hastaneye gelen ölen iki kişinin yakınları sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.