Meteoroloji Genel Müdürlüğü: Yağmurlu Havalar Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü: Yağmurlu Havalar Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre kısa süre sonrasında yurdun 4 bir yanında hava durumu ciddi bir yağmur yağışı ile karşı karşıya kalacak. Yurdun 4 bir yanında yağmur olduğu ifade ediliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre yurt genelinde bugün ılık havalar etkin olmasına rağmen Doğu bölgelerinde hava durumu git gide daha fazla soğuyacak ve daha fazla soğuğun etkisinin üzerine kar yağışları da lapa lapa eklenecek gibi görünüyor.

meteoroloji-genel-mudurlugu.jpg

İzmir: Gece Sağanak Yağış Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İzmir ve Ege bölgesi hakkında bildirilen verilere göre İzmir'de gece geç saatlerde sağanak yağış aktif olacak, bunun yanı sıra gece geç saatlerde nem açısından da artış yaşaması beklenen İzmir'de ve yakın bölgelerinde özellikle Aydın'da havanın daha fazla bulutlu olması bekleniyor.

858751-bu-sabah-yagmur-var-izmir039de.jpgAnkara: 22 Derece Parçalı Bulutlu!

Uyarılarda Ankara'nın hava durumunun bugün ve bu hafta daha iyi geçmesinin beklendiği ve ortalama sıcaklığın 22 derece ila 23 derece arasında olmasının beklendiğine değinildi. Açıklamalara göre Ankara parçalı bulutlu ve çok bulutlu bir hava arasında gidişat gösterecek olurken vatandaşların kış ve yaz aylarını aynı anda yaşamasının söz konusu olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

meteoroloji-genel-mudurlugumeteoroloji-genel-mudurlugumeteoroloji-genel-mudurlugu.jpgİstanbul: 23 Derece Bulutlu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarılarına göre Türkiye'nin en kalabalık şehri olan İstanbul ise bu hafta içerisinde herhangi bir yağış almayacak illerimiz arasında bulunuyor, ifade edilene göre İstanbul parçalı bulutlu olarak bir ilkbahar havası geçirecek olurken vatandaşların yaz ve kış aylarını aynı anda yaşaması ancak gece geç saatlerde hava durumunda kritik soğumanın aktif olacağı ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.