Muğla'da Gökyüzünde Görülen Garip Cisim Jandarmaya İhbar Edildi

Muğla'da Gökyüzünde Görülen Garip Cisim Jandarmaya İhbar Edildi

Muğla'ya bağlı Seydikemer ilçesinde 3 saat gökyüzünde hareketli kalan cismi görenler jandarmayı aradılar.

Muğla'ya bağlı Seydikemer ilçesinde 3 saat gökyüzünde hareketli kalan cismi görenler jandarmayı aradılar.Halk, cismin İHA(insansız hava aracı) veya ufo olduğunu öne sürdüler.

Seydikemer'in Kayadibi Mahallesi'nde sabah saatlerinde görülen cisim 3 saat boyunca havada hareket etti.Mahalle sakinleri gördükleri cismi,tanıdıklarına haber vermesiyle yüzlerce kişi cismi gördü.Görenler cismi sosyal medyada paylaştı.Sosyal medyada ise cisimle alakalı tartışmalar başladı.Cismi ilk gören Mehmet Gümüş'ün açıklaması:"Ağabeyimin dürbünüyle yakından inceleme fırsatı buldum. Balona benzeyen bir yapısı vardı. Yaklaştırınca renkli parçalar gördüm. Ancak ne olduğunu tam olarak tespit edemedik" , böyle oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.