Neslihan Atagül hakkında flaş iddialar

Neslihan Atagül hakkında flaş iddialar

Neslihan Atagül ile ilgili olarak gelen iddialara göre Kadir Doğulu ile sürmeye devam eden 3 aylık evliliğinden hamile olduğu ve çiftin bebek için mutluluk yaşamaya devam ettiği ifade edildi.

Neslihan Atagül tarafından gelen iddialar hız kesmeden devame ediyor, son olarak hamile olduğu haberlerinin yayılmasının ardından eşi Kadir Doğulu ile beraber sokaklarda görüldüğü an muhabirler tarafından hemen kameralarım yöneltildiği Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin son bebek iddialarına gerek muhabirlere gerek sosyal medya üzerinden şakacı yanıtlar vermesi Neslihan Atagül'ün kesin olarak hamile olduğu iddialarını ortaya serdi.

İddialara göre Neslihan Atagül kısa bir süredri hamile ancak çiftin bebeklerinin cinsiyeti daha çok yeni olması dolayısı ile belli değil, her ne kadar şuana kadar gelen bu bilgilerin sadece bir iddia dolayısı ile olduğunu söylemek gerekiyor olsa da gelecek aylarda karnı belirginleşmeden önce Neslihan Atagül tarafından hamilelik ile ilgili bir takım açıklamaların yapılması beklenmekte, çiftin erkek veya kız bebekleri mi olacak fazlası ile merak konusu olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.