Üsküdar'daki Metro Çalışmaları, Vatandaşı Evlerinden Etti!

Üsküdar'daki Metro Çalışmaları, Vatandaşı Evlerinden Etti!

İstanbul Üsküdar'da yapım çalışmaları devam eden metro hattı, vatandaşı evlerinden etti. Temel kazma çalışmaları sırasında, binalardan gelen çatırdamalar, Üsküdar sakinlerini hareketlendirdi.Evlerinin zeminlerinde çatlakların oluştuğunu gören yetkililer,

İstanbul Üsküdar'da yapım çalışmaları devam eden metro hattı, vatandaşı evlerinden etti. Temel kazma çalışmaları sırasında, binalardan gelen çatırdamalar, Üsküdar sakinlerini hareketlendirdi.Evlerinin zeminlerinde çatlakların oluştuğunu gören yetkililer, bölgedeki 7 binayı boşalttırdı.

 

Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Sabahattin İskele Sokak'ta dün akşam saatlerinde vatandaşlar binalarında sesler duydu; ve panikle sokağa döküldü. Apartman sakinleri daha sonra da binalarının arka kısmında yapımı devam eden Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı inşaatı yetkililerine duydukları sesten bahsetti. Bunun üzerine yetkililer sokakta inceleme yaptı; 3 binanın duvarlarında ve zemininde çatlaklar oluştuğunu tespit etti. Binaların zarar gördüğü sokak, inşaat yetkilileri tarafından demir kapı ile kapatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.