9 Gündür Aranan Irmak Bulundu!

9 Gündür Aranan Irmak Bulundu!

9 gündür aramasına devam edilen Irmak bebek sonunda bulundu, ekiplerin hummalı çalışması sonucunda bebeğin cesedine ulaşıldığı açıklandı.

9 gündür arama çalışmalarına devam edilen Irmak bebek bulundu. Arama çalışmasının sonuç verdiği açıklandı.

Irmak Kupal'ın annesi ve ablası tarafından bugün yapılan açıklamalar bir kez daha hem Türk halkının hem tüm dünyanın yüreğini bir kez daha burktu, 3.5 yaşındaki Irmak Kupal'a tecavüz ederek öldüren ve hemen ardından canlı yayında işlediği cinayeti itiraf eden Himmet A. itiraf etmesinin hemen ardından Irmak Kupal'ı arama çalışmaları daha fazla hızlandırılmış ve katili Himmet A. tarafından gösterilen bölgede aramalara hız verilmişti.

Akşam saatlerinde de devam eden ancak 9. gününde de yanıt vermeyen arama çalışmaları devam ederken acılı ailenin bireyleri tarafından da açıklamalarda bulundu. Suriye Kupal katilin kızının yerini bildiğinden emin olduğunu ve ne olursa olsun kızını gömdüğü yeri göstermesini istediğini ifade ederek ''nasıl gömdüyse öyle çıkartıp getirsin'' açıklamasında bulundu. Suriye Kupal açıklamalarında ''Sadece yavrumu getirsin, başka hiçbir şey istemiyorum'' diyerek yürekleri bir kez daha burktu. 

Irmak Kupal'ın 10 yaşındaki ablası da basın ekiplerine yaptığı açıklamada Himmet A. tarafından zaman zaman kendilerini eve davet ettiğini ve kendilerine bilgisayar açmak istediğini söylediğine değinerek zaman  zaman kendilerine ''siz keşke benim kızım olsaydınız, size top, şeker alırdım'' dediğini ifade etti. Ayşe Kupal açıklamasında Himmet A'yı bir keresinde test ettiğini ve Himmet A. tarafından mahalledeki çocuklar ile beraber kendilerine bilgisayarı açmalarını istediklerini ifade ettiğini ancak Himmet A. tarafından ''olmaz çocuklar var'' diye bir yanıt aldığını açıklayarak katil tarafından kendilerine o gün öpmeye çalıştığını ve ceketini çekiştirdiğini açıkladı.

Irmak Kupal'ın arama çalışmasının gece geç saatlerde de ışıklandırma sayesinde kesintisiz olarak devam ettiği açıklandı.

Hatırlatma: Hiçbir bireysel ve tüzel kuruluş tarafından Irmak Kupal ve ailesi hakkında yapılacak olan olumsuz bir yorum, hakaret, küfür, ve iddia içeren her türlü bilgi yetkili merciler ile direkt olarak ihbar edilecek ve İP adresleri ve kanıtları yetkili mercilere teslim edilecektir, Irmak Kupal ve ailesi hakkında gelecek olan her yorum ve her Facebook sayfası üzerinden yazılan sohbet mesajları ve yorumları da detaylı bir şekilde incelenecek ve sonrasında herhangi bir olumsuzluk görülmez ise yayına alınacak en ufak bir olumsuzlukta Savcılık aracılığı ile gerekenin yapılması sağlanacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.