ABD, oldum olası Türkiye İstihbaratını sürekli kontrol altında tuttu

ABD, oldum olası Türkiye İstihbaratını sürekli kontrol altında tuttu. Siyaset ve Toplum ABD tarafından bu kontrolle şekillendirildi. Darbelere ihtiyaç duyulduğunda bu mekanizma aktif olarak devreye sokuldu.

Seferberlik Tetkik Kurulu, Gladyo vb. gibi derin organizasyonların içinde yer alanların görünür yüzü, söylemleri ne olursa olsun hepsi siyonizmin büyük devleti ABD’nin çıkarlarına hizmet eder.

Eğer, sosyal medya dahil birçok yerdeki düşünce öbekleşmesi, paslaşma vb. gibi şeyleri dikkatle takip ederseniz çevrenizdeki bazılarının bu organizasyonun uzantısı veya aparatı olduğunu anlayabilirsiniz.

Akparti iktidarının baştan beri bu kesimlerin hedefinde olduğu açık.

Bir başka hakikat ise bunların Akpartinin içine de sızmış oldukları.

Eğer, bir yerde Akpartiden görünüp, iktidara tepki gösterecek bir duruş sergileyen varsa biliniz ki ya bu organizasyonun görevlisidir veya ahmaktır..

Bu durum iktidar kavgası gibi görünse de, iktidar kavgasının çok ötesinde bir durumdur.

Bunun tam karşılığı ülkeye ihanettir..

Devlete düşen görev ise her düşünce ekolüne sızan bu hainleri sıkı takip altına alarak, etkisizleştirmektir.

Umarım, devlet bu konuda hassasiyet içerisindedir..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.