Cizvitçi Macron'dan tek ayakda iki yalan...!

Cizvitçi Macron'dan tek ayakda iki yalan...!

Dünyâya şöyle "okkalı bir mesaj vereyim" derken dünyâya rezîl-rüsva oldu.ABD'nin acar finosu Fransa, şu sıra sokak eylemleriyle kavrulurken ayak altında dolaşmaya devâm ediyor.

Dünyâya şöyle "okkalı bir mesaj vereyim" derken dünyâya rezîl-rüsva oldu.
ABD'nin acar finosu Fransa, şu sıra sokak eylemleriyle kavrulurken ayak altında dolaşmaya devâm ediyor.

Cezâyir, Ruanda ,Mali ve Libya'da mezâlim uygulayan ve hâlen 20 kadar Afrika ülkesini her yıl 150 milyar dolar sömüren Fransa, "Reîs"in dört Afrika ülkesini ziyâret etmesini hazmedemeyerek bizimle aşık atmaya kalkıyor. 
Haddini, hukûkunu bilse, yalan söylemese, kıt aklıyla bize yön vermeye çalışmasa hadi bir nebze ..!

Suriye"de gündeme gelen kimyasal silâh meselesinden dolayı fırsâd bulduğunu sanan akl-ı evvel Macron soyhası, kimyasal depoların kendi füzeleriyle vurulup vurulmadığı bile belli değil iken, güyâ batının gizli ajandasını ifşâ ederek "Türkiye ile Rusya'nın arasını açdık" demesi,kezâ, Suriye'den çıkmamaları için ABD'nin kendisi târâfından iknâ edildiğini söylemesi bardağı taşıran son damla oldu.

Gerek Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve gerekse Dışişleri Bakanı Mevlüd Çavuşoğlu tarâfından sert bir dille yalanlandı.
Hele Çavuşoğlu"nun;
"Cumhûrbaşkanına yakışır sözler söylemiyor" diyerek tepki göstermesi anlamlıydı.
Bir yalanlama da Beyâz Saray sözcüsünden geldi.

Macron"un giderek microna döndüğünün ve ön almak isterken şab'a oturduğunun bile farkında değil...!
Baksanıza sinsî ve mübtezel ingiliz siyâsetçileri bu çaylak Macron'a bakıp nasıl da gülüyor?
Kalın sağlıcakla...!

Yorum Haber Yusuf Zabun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.