Ditaş, Niğde'den 30 Ülkeye Rot İhracatı Yapıyor

Ditaş, Niğde'den 30 Ülkeye Rot İhracatı Yapıyor

Türkiye’nin ilk rot üreticisi, Ditaş, Anadolu'nun kalbinden 30 ülkeye rot ihracatı yaparak Türkiye ekonomisine önemli katkıda bulunuyor.

Ditaş, Niğde’de kurduğu Ar-Ge Merkezi ile Otomotiv, Raylı Sistemler, Tarım ve Savunma-Havacılık olmak üzere 4 ana endüstri grubunda yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile Ulaşım Endüstrisine çözüm ortağı oldu.

Firma, 400 çalışanı ile rotbaşı, rotil, rotkolu, salıncak kolu, çeki kolu, stabilizatör kolu ve V çeki kolu gibi araç alt yapı parçaları üretiyor ve yıllık dört buçuk milyon adetlik üretim kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük rot üreticisi konumunda. Türkiye'de ticari araç imalatçılarının rot talebinin % 80'nini, binek araçlarının da % 15'ni karşılayan firma ayrıca 30 ülkeye ihracat yapıyor.

Ditaş yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Dr. İlhami Pektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.