Erdoğan'ın 2012'de attığı tweet yeniden gündem oldu: İşimiz kolay

Erdoğan'ın 2012'de attığı tweet yeniden gündem oldu: İşimiz kolay

Ankara'da 6'lı masanın baş döndüren trafiğinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusundaki ısrarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2012'de attığı bir tweeti yeniden gündem yaptı. Erdoğan, o dönem Kılıçdaroğlu CHP'nin başında olduğu sürece “İşimiz kolay

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylı ısrarını kabul etmeyip ve kendi önerilerinin dikkate alınmamasından dolayı 6'lı masadan ayrıldığını açıklamıştı. Türkiye'nin gündemini alevlendiren süreçte 'masadan ayrıldım' restine rağmen ittifaka açık kapı bırakan Akşener bugün Saadet Partisi genel merkezindeki toplatıya katıldı. Muhalefetin bu kafa karıştıran ve soru işaretleriyle dolu aday belirleme süreci ile CHP liderinin adaylık ısrarı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2012'de attığı tweeti yeniden gündem yaptı.

"İŞİMİZ KOLAY"

2012'de Başbakan olara görev yapan Recep Tayip Erdoğan’ın, yaptığı bir paylaşımda “CHP’nin başında bu beyefendi olduğu sürece ben de halimize hamdediyorum. İşimiz kolay” ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan, bu tweetinden 2 yıl sonra yani 2014’te Cumhurbaşkanı olmuştu.

erdoganin-2012de-attigi-tweet-yeniden-gundem-oldu-isimiz-kolay.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.