Ev sahipleri Koranavirüs'den nasıl etkilendi?

Ev sahipleri Koranavirüs'den nasıl etkilendi?

Bir okurumuzun gönderdiği yazıyı siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz.Ev sahipleri ne durumda, işte ev sahiplerinin durumu...

Bir okurumuzun paylaştığı ve ev sahiplerinin içine düştüğü yazısını aynen siz okurlarımızın istifadesine sunuyoruz...

"Arkadaşlar çok önemli lütfen sonuna kadar okuyun dün akşam saatlerinde dükkan sahibim aradı. Telefon acı acı çalıyordu. Belliki bişeylere ihtiyacı vardı. Açtım telefonu iç burkan bir sesle "Erhanım nasılsın?" dedi.

-"Şükür abi  iyiyim sen nasılsın" dedim. Hemen konuya girdi ses tonu çok kötüydü. Titrek bir uslupla " Bu ay 13 kiracimin 3 tanesi kirayi verdi, soframda alışkın olduğumuz kavurmalı yumurtayı, ballı kaymağı yiyemeyince yenğenin boynu büķüldü" dedi.

Hemen bakkala gittim. Cebimden ne geliyorsa, evime ne aliyorsam onlarada aldım. Biz alışkındık kuru ekmek soğan yemeye; lakin onlar ilk defa böyle bişey yaşıyordu. Bünyeleri alışkın değildi .

Lütfen siz de dükkan ve ev sahiplerinize kaşı duyarlı olun.. insanlik ölmedi ya..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.