FETÖ Soruşturmasında Eski Tuğamiral İrfan Arabacı Tutuklandı

FETÖ Soruşturmasında Eski Tuğamiral İrfan Arabacı Tutuklandı

15 Temmuz darbe girişimden sonra yapılan FETÖ soruşturmasında eski Tuğamiral İrfan arabacı ve soruşturma bünyesinde kapatılan Turgut Özal Üniversitesi, Mütevelli Heyet Başkanı Yünüs Uyanık tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma kapsamında Terörle Mücadele ekiplerince 7 kişi daha tutuklandı.Darbe girişimine ilişkin FETÖ soruşturmasında İzmir'de yakalanan Eski Tuğamiral İrfan Arabacı ve kapatılan Turgut Özal Üniversitesi, Mütevelli Heyet Başkanı Yünüs Uyanık'da tutuklanan dişilerin arasında yer aldı.

Soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcısına ifade veren şüphelilerden 5 i serbest bırakılırken eski Tuğamiral İrfan arabacı ve kapatılan Turgut Özal Üniversitesi, Mütevelli Heyet Başkanı Yünüs Uyanık nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliğinde sorguları bittikten sonra İrfan Arabacı ve Yünüs Uyanık tutuklanarak ceza evine gönderildi.

İrfan Arabacı 15 Temmuz darbe girişiminden önce Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Plan Daire Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Darbe girişiminden sonra ki süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerinde ki bu görevinden ihraç edilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.