JAPON HOSHIZAKI FİRMASI TÜRK MUTFAK DEVİ ÖZTİRYAKİLERE ORTAK OLDU

JAPON HOSHIZAKI FİRMASI TÜRK MUTFAK DEVİ ÖZTİRYAKİLERE ORTAK OLDU

Japon Hoshizaki Corporation, sektörün Türkiye'deki en büyük firması Öztiryakiler’e yüzde 28.6 oranında ortak oldu.

Endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe dünyanın en büyük üç firması arasında yer alan dünya genelinde 51 grup şirketi ve yaklaşık 13 bin çalışanı olan Japon Hoshizaki Corporation, sektörün Türkiye'deki en büyük firması Öztiryakiler’e yüzde 28.6 oranında ortak oldu.

1958 yılından bu yana bir aile şirketi olarak faaliyet gösteren Öztiryakiler toplam 140 dönüm üretim tesisine, 1.300 çalışana ve 5 bine yakın ürün çeşidine sahip. Dünyada 106 satış ve 83 satış sonrası servis hizmet noktası ile global tanınmış markalar arasında yer alıyor. 130 ülkeye ihracatı ile sektöründe lider olan Öztiryakiler, Türkiye’de ve dünyada anahtar teslim proje üreticisi konumunda bulunuyor.

1947'de kurulan Japonya merkezli Hoshizaki Corporation ise dünya genelinde toplam 51 grup şirketi ve 12 bin 982 çalışanı ile dünyada ilk 3 sıralama içinde yer alıyor.

Hoshizaki ve Öztiryakilerin ortaklık sinerjisi ile çok daha geniş bir coğrafyada rekabet üstünlüğü sağlanması hedefleniyor.

İnşallah tamamı satılmaz.

İlhami Pektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.