Hüseyin YILMAZ

Hüseyin YILMAZ

MESELE ERDOĞAN DEĞİL!

Mayıs seçimlerinin ehemmiyeti, ABD başta olmak üzere Batının emperyalist bütün devletlerinin Erdoğan'ı alenî bir şekilde düşürmekte ittifak etmiş olmasından kaynaklanıyor.

Bunun Türkiye dostluğundan değil, düşmanlığından kaynaklanan bir ittifak olduğunu görmeyen ya kör ve şuursuzdur ya da düpedüz haindir ki, bu milletin ezelî düşmanlarının yanında yer alıyor, onlar gibi Erdoğan'ı düşürmek için çırpınıyor.

mesele-erdogan-degil.jpg

Bir beşer olarak şübhesiz Erdoğan'ın da hataları olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Buna rağmen, tartışmasız hakîkat şudur ki, Kanuni'den sonra hiçbir devlet ricali onun kadar bu millete hizmet etmedi. Cumhuriyet devri devlet ricaline ise, Erdoğan'ın yanında sadece derin bir mahcubiyet düşer.

mesele-erdogan-degil-001.jpg

Ezelî düşmanlarımızın kudurmuş düşmanlıklarının karşısında Erdoğan'a sahib çıkmak milletin bekasına, hayatına sahib çıkmakdır. Her vatanperver için haysiyet borcudur bu. Çünkü tehlike hiç bu kadar büyük olmamıştı. Ya Erdoğan'la ülke dünyanın büyük güçlerinden bir olacak, ya da düşmanlarının emelleri istikametinde çökecek, belki bir asrı daha kaybedecektir.

mesele-erdogan-degil-002.jpg

Ümid ediyorum ki, ABD ve Batının bütün Şeytanî tertiblerine rağmen, millet Erdoğan'ın yanında çapsız cüce gibi duran, kaz çobanlığı bile yapabileceği çok şübheli birilerine meyletmeyecek, geleceğini büyük bir tehlikeye atmayacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.