Pİ MAKİNA ÜRETTİĞİ DİŞLİLER İLE İTHALATI ÖNLEDİ

Pİ MAKİNA ÜRETTİĞİ DİŞLİLER İLE İTHALATI ÖNLEDİ

Pi Makina, 2007 yılında kurduğu dişli imalat hattı ile daha önce yurt dışından temin ettiği dişlileri tamamen yerlileştirdi.

Geniş ürün gamı ve yüksek kaliteli servis hizmetiyle 40 yılı aşkın süredir iş makinaları alanındaki faaliyetleri ve müşterilerin ticari ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Pi Makina, yeni yatırımlarıyla yerli üretim halkasını genişletiyor.

Güç aktarma organları üretimini yerlileştirme kapsamında dişli imalatı tezgahlarına büyük yatırımlar yapıldı. Malzemelere gerekli mukavemeti vermek için 1.5 ton kapasiteli, bir çok prosesi yapabilen ısıl işlem tesisi kuruldu. Dişli kutuları güç aktarma gruplarını imal etmek için yeni bir hat daha kuruldu. 

Böylece, Picador markasıyla ürettiği dişli kutularını tüm dünyaya verebilecek duruma geldi. Şimdi ise sadece dişli kutusu değil, yerli aks imalatında da çok iddialı. Çeşitli ürün gamlarında yerli aksları kullanıyorlar ve fabrikada üretilen dişli kutuları ve akslar da yüzde yüz yerli.

Türkiye’nin ilk yerli kule vinç imalatçısı olarak kule vinçlerinde mevcut olan ve dışa bağımlı kule dönüş redüktörlerini de firma kendi üretiyor.

İlhami Pektaş

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.