ŞAKA DEĞİL GERÇEK

ŞAKA DEĞİL GERÇEK

Darbeci SİSİ'nin ayaklarına KIRMIZI HALI seren Batılılar,Venezuela'da ki seçimleri DEMOKRATİK bulmadıkları için Nicolas Maduro'nın başkanlığını kabul etmediklerini açıkladılar.

Para ve Petrol için Yer yüzünü kan gölüne çeviren KATİLLER SÜRÜSÜ, Şimdide Emperyalizme karşı çıkan Maduro'ya sardılar...

İŞTE YAPTIKLARI AÇIKLAMA
"Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği'nin G7 Liderleri olarak, Venezuela'da yapılan seçimİ reddediyoruz. Kapsayıcı, adil ve demokratik bir süreç için temel garantileri sağlamadığı için, bu seçim ve sonuçları meşruiyet ve güvenilirlikten yoksundur. Bu nedenle Venezuela vatandaşlarının demokratik iradesini temsil etmediği için Venezuela Cumhurbaşkanlığı seçimini ve sonucunu geçersiz sayıyoruz."

Haber Gökhan KAHRAMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.