Son Dakika: Irmak Hala Aranıyor!

Son Dakika: Irmak Hala Aranıyor!

Bu sabah saatlerinden itibaren canlı yayın üzerinde anlık aramalara devam eden Müge Anlı'nın son dakika gelişmesi olarak verdiği ''Irmak'ın cesedi bulundu'' açıklamalarının bir yanlış anlaşılma olduğu açıklandı.

Himmet A. tarafından dün kendisinin küçük 3.5 yaşındaki kız çocuğunu öldürdüğünü itiraf etmesinin ardından söylenen yerin hemen etrafında kazılar yapılmaya başlanmış ve Alaşehir Belediye işçileri tarafından tüm arazilerin kazılmaya devam edildiğine değinildi.

Sabah saatlerinde bulunduğu iddia edilen Irmak'ın cesedinin aslında tarlada farklı bir madde bulunduğu ve ceset olmadığı ifade edilirken ceset olmadığından dolayı tekrar arama ve kazma çalışmalarının başlatıldığına değinildi. Belediye işçileri ve polis ekiplerinin yanı sıra muhabirler tarafından da aramalara ve canlı yayına devam edildiği açıklandı. Konu hakkında ekipler ve arama çalışmaları son gaz devam ediyor olmasına karşın küçük Irmak'tan herhangi bir haber alınması ve cesedinin bulunması durumunda direkt olarak sizlere bildireceğimizden emin olabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.