Tekirdağ'da Şiddetli Lodos Hayatı Olumsuz Etkiledi

Tekirdağ'da Şiddetli Lodos Hayatı Olumsuz Etkiledi

Marmara kıyısında yer alan Tekirdağ'da sabah başlayan lodos nedeniyle dalgalar 5 metreyi bulurken,feribot seferleri iptal edildi.

Günlük hayatı olumsuz olarak etkileyen lodos,Tekirdağ'da sabah saatlerinde şiddetini arttırdı.Saatte ki hızı 50 kilometreyi bulan rüzgar şiddeti nedeniyle kıyı kesimlerinde dalga yükseliği 5 metreyi buldu.Yüksek dalgalar yüzünden Marmara Adası ve Tekirdağ-Karabiga-Avşa feribot seferleri bugun için iptal edildi.Uluslararası taşımacılık yapan şilep ve 10 tanker gemisi Marmara Denizi açıklarında demir attı.Tekirdağ,Şarköy,Hoşköy,Kumbağ ve Barbaros'ta bulunan balıkçılar lodos nedeniyle açılamadı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklamada ise lodosun etkisinin yarından itibaren azalacağı belirtildi.

Tekirdağ'da bugün hava sıcaklığı sabah saatlerinde 17 dereceyi bulurken,akşam saatlerinde 10 dereceye düşmesi bekleniyor.

  • Yağış %0
  • Nem %80
  • Rüzgar 27 km/s

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.