Zonguldak Müftülüğü Vekil İmam-Hatip alımı yapıyor!

Zonguldak Müftülüğü Vekil İmam-Hatip alımı yapıyor!

Zonguldak İl Müftülüğü tarafından 16 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanan duyuru İmam olmak için dört gözle bekleyen adayları sevindirdi.

Zonguldak Müftülüğü tarafından geçici cami görevlisi alımı sınavı yapılacak. Zonguldak Müftülüğü tarafından münhal kadrolara geçici olarak hizmet verecek vekil İmam-Hatip alımı sınavı yapılacak. Zonguldak Müftülüğü tarafından vekil İmam alımı sınavı başvuru tarihleri ve başvuru şartları neler? İşte haberimizin detayları...

Zonguldak Müftülüğü tarafından yapılan duyuru şu şekilde;
İl Müftülüğümüz bünyesinde münhal bulunan imam hatip kadrolarına tahsis edilen kontenjan adedince istihdam edilmek üzere geçici cami görevlisi görevlendirilecektir.
Bu çerçevede;
l- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2- Diyanet İşleri Başkanhğı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin (b) bendindeki "Ortak Nitelik" şartını taşımak.
3- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 125/E maddesi gereği memurluktan çıkarılmamış olmak.
4- 2016 KPSS (DHBT) den 50 (elli) ve üzeri puan alan en az İmam Hatip Lisesi mezunları mülakata çağırılacak, üst tahsil gruplannda İlahiyat Fakütesi mezunu hariç imam hatip lisesi mezunu olmayanları ve öğrenci durumunda olanların müracaatı alınmayacaktır. 
5- Nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma sureti ve KPSS (DHBT) sınav sonuç belgeleriyle birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir.
6- Müracaatlar 18/05/2017 -22/05/2017 tarihleri arasında il Müftülüğünce alınacaktır. Müracaatlar en geç 22/05/2017 Pazartesi günü saat 17:00'a kadar istenen belgelerle birlikte şahsen yapılacak, belirtilen tarih ve saatten sorıra müracaatlar kabul edilmeyecektir.
7- Sınav sonuçlan, sınavların bitimi ve işlemlerin tamamlanmasının aldından İl Müftülüğümüzün http://zonguldak.diyanet.gov.tr adresinden ilan edilecek olup adaylara aynca tebligat yapılmayacaktır.
8- Sözlü sınavda 70 (yetrniş) ve üzeri puan alanlardan puanı en yüksek olandan başlanarak görevlendirmeler yapılacaktır.
9- Puanlann eşit olması durumunda tahsili yüksek olana bunun eşit olması durumunda hafız olana bunun eşit olması durumunda KPSS (DHBT) puanı yüksek olana öncelik verilerek yapılacaktır.

Sınav Yeri ve Tarihi: İl Müftülüğümüzde 23.05.2017 tarihinde saat: 09.00'da başlayacaktır. Müracaatın çok olması halinde müteakip günlerde de devam edecektir. İlanen duyuruIur.

İMAM ALIMI SÖZLÜ MÜLAKATINI KAZANDIRAN ÇALIŞMA NOTLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.