Tunceli'de PKK'ya Ağır Darbe!

Tunceli'de PKK'ya Ağır Darbe!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinden şehir merkezlerine ve köylere sızmaya çalışan teröristler havadan yapılan İHA incelemesinin hemen ardından helikopterler ile beraber yerlerinin tespit edilmesinin ardından vurularak öldürüldü.

Türkiye sınırları içerisinde yaşanan terör sorunları her yıl, her ay, her geçen gün daha fazla yaşanıyor olurken PKK'ya içeriden büyük darbe vurulmaya devam ediliyor, terör örgütlerine vurulan darbeler her saniye daha fazla artarken PKK'nın ise kaybının çok fazla olduğu ve ciddi bir kan kaybı yaşadığına değiniliyor.

Son olarak TSK tarafından yapılan operasyonlarda Tunceli'de köylere ve şehir merkezlerine sızmaya çalışan bir grup 7 PKK'lı İHA uçakları tarafından fark edilir edilmez hemen harekete geçildi ve bölgeye helikopterler sevk edildi, helikopterler tarafından yerleri saptanan teröristlerin daha sonrasında etkisiz hale getirilmesi için havadan yoğun ateşe maruz bırakılan 7 kişilik grubun daha sonrasında tamamen imha edildiğinden emin olunarak olay yerinden ayrıldığı ifade edildi. Terör örgütüne geçtiğimiz günde 15 kişilik gruba yapılan hava operasyonları kapsamında 15 terörist öldürülmüştü.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.