05 Şubat Star TV Canlı Yayın Akışı - Bu Gece Star'da Neler Var

05 Şubat Star TV Canlı Yayın Akışı - Bu Gece Star'da Neler Var

Star TV yayın akışı bugün nasıl? Star TV'de yayınlanacak olan diziler, filmler ve programlar neler? Star TV dizi ve programları izlemek ve canlı yayın akışı için haberimizi takip etmeye devam edin.

Star TV yayın akışı bugün nasıl? Star TV'de yayınlanacak olan diziler, filmler ve programlar neler? Star TV dizi ve programları izlemek ve canlı yayın akışı için haberimizi takip etmeye devam edin.

Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalı Star TV Doğuş Yayın Grubu bünyesinde bulunmaktadır.Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, özellikle dizileri,yarışma programları ve UEFA Şampiyonlar Ligi maç yayınlarıyla öne çıkmaktadır.

Star Tv; Kiralık Aşk, Çilek Kokusu, Tatlı Küçük Yalancılar dizileri Yaz kuşağında büyük keyifle izlenirken yeni başlayacak Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kara Sevda dizileriyle, yeni sezon açılışı yapacak olan Paramparça, Kaderimin Yazıldığı Gün gibi önceki dönem dizileri de merakla bekleniyor. Aşağıda Star Tv bugün yayın akışını takip edebilirsiniz.

Star Tv 5 Şubat 2016 Cuma Yayın Akışı

07:00 - Bugün
08:30 - Beni Affet
09:45 - Big Brother Türkiye Gündüz
11:00 - Göç Zamanı
13:30 - Evleneceksen Gel
17:00 - Beni Affet
19:00 - Star Haber
20:00 - Muhteşem Yüzyıl Kösem
23:45 - Sabotaj
01:45 - Big Brother Türkiye
03:10 - Big Brother Türkiye Gece
04:30 - Göç Zamanı


Star TV Yayın Akışı Bugün 

Star Tv Yaz Kuşağı Dizileri

Yaz kuşağı dizileriyle ekranları renklendiren Star Tv dizi severlere yazın keyifle izleyebilecekleri yapımlar sunuyor.

Kiralık Aşk 

Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar: Entrikalar kraliçesi Neriman ve kocası Necmi yeğenleri Ömer ile yakınlaşıp kendisine aşık etmesi için bir kız aramaktadır. Amaçları Ömer’i evlendirip, karşılığında Necmi’ nin babası Hulusi Bey’ in vaat ettiği köşke konmaktır. Neriman, Defne’ yi bulur ve onu Ömer için hazırlayıp, bildiği herşeyi öğretecektir. 

Ömer, çok etkileyici fakat bir o kadar da zor bir adamdır. Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir? Defne hala başına gelen bu mucizeye inanamaktadır. Oysa aşk mucizenin ta kendisidir.

Çilek Kokusu

Çilek Kokusu, birbirinden tamamen zıt karekterlere  ve  hayatlara ve sahip olan Aslı ve Burak’ın Bodrum’a giderken aynı uçağa binmeleri ve tatlı aksiliklerle yan yana oturmalarıyla başlıyor.Yolculuk boyunca didişen ve birbirlerine sinir olan ikilimiz bir daha hiç birbirlerini görmeyeceklerini düşünerek uçaktan inerler ama kader onları bir araya getirmek için ağlarını çoktan örmeye başlamıştır bile.

Tatlı Küçük Yalancılar

Hayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek olan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisi, Warner Bros’un beş sezondur devam eden ve dünyaca izlenen Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanıyor. 

Star Tv Yeni Başlayacak Diziler

Muhteşem Yüzyıl – Kösem

Muhteşem Yüzyıl – Kösem Eylül 2015'te Star'da!

Kara Sevda

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı, şimdiden yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen "Kara Sevda" adlı dizinin ilk tanıtımı, geçtiğimiz akşam Star TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. Maden ocağından görüntülerin yer verildiği tanıtım büyük merak uyandırdı.

Burak Özçivit'in bir maden mühendisini canlandıracağı dizinin ilk sahnelerinin çekimleri Zonguldak'ta bir maden ocağında gerçekleşti.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi; uzak dünyaların insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) mucizevi aşk hikayesini konu alacak.Yeni 

sezonun çok konuşulacak yapımları arasında yer alacak olan "Kara Sevda" dizisi Eylül ayında Star TV'de ekrana gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.