ABD, o FETÖ belgesini neden gönderdi?

ABD, o FETÖ belgesini neden gönderdi?

ABD'nin 15 Temmuz'un kilit isimlerinden Kemal Batmaz ve teröristbaşı Gülen'in ilişkisini kanıtlayan belgesi Türkiye'ye göndermesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

15 Temmuz darbe girişiminin en kilit isimlerinden biri olan, o geceyi darbenin merkezi Akıncı Üssü’nde geçirdiği güvenlik kameralarıyla saptanan Kemal Batmaz’ın 1 Ocak 2016 tarihinde gittiği ABD’de havaalanında kendisini sorgulayan Amerikalı görevlilere “Pensilvanya’da İmam Muhammed Fethullah Gülen’in yanında kalacağı” yolunda verdiği ifadenin resmi belgesi gün ışığına çıktı.

Bu çok kritik belge ABD tarafından Türkiye'ye gönderildi. Belgenin önemi 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’nde darbenin karar merkezi olan 143. Filo’da bulunan ve Gülen'i tanımıyorum şeklinde ifade veren Kemal Batmaz ile Fetullah Gülen arasında yakın bir ilişkinin bulunduğu çok açık bir şekilde ortaya koyuyor olması.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.