Adil Öksüz'ü İhbar Edip Yakalatana ''4 Milyon TL'' Ödül Verilecek!

Adil Öksüz'ü İhbar Edip Yakalatana ''4 Milyon TL'' Ödül Verilecek!

FETÖ Terör Örgütü dolayısı ile büyük sorunlar yaşamaya devam eden Türkiye bundan sonra terör örgütü üyelerinin daha kolay yakalanması için ödüller vermeye başladı, Adil Öksüz ise terör örgütü üyeleri listesine eklenerek arananlar listesinde yer aldı.

Kırmızı listede yer alan Adil Öksüz terör örgütü ve terör bazlı suçlardan arananlar listesine eklenerek başına 4 milyon Türk Lirasına kadar ödül konulduğu açıklandı, bugüne kadar toplam giderler ile beraber 5 milyon TL ödül veren İçişleri Bakanlığı Fethullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Hamdi Akın İpek ve daha bir çok ismi kırmızı listeye ekleyerek derhal bulunması gereken terör örgütlü suçlar ve teröristler sınıfında yer verdi.

Fethullah Gülen'i 4 ihbar edene 4 milyon TL'ye kadar ödül verebilecek olan İçişleri Bakanlığı yakalatılmasına imkan sağlayan kişilere daha fazla ödül verecek, bugüne kadar verilen ödüllerin yanı sıra kırmızı listede yer alan bir teröristin yakalatılması durumunda en büyük ödülün verilecek olduğu görülür iken 4 milyon TL ödülün azalabilecek olduğu ancak artmasının pek fazla söz konusu olmadığını ifade etmek gerekiyor. Gelecek haftalarda Fethullah Gülen'in iadelerinin görüşme sürecinin de hızlandırılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.