ADINI DUYDUĞUNUZ AMA, KİM OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİZ HAİN !

Bakın kimmiş ?..

1- OSMAN KAVALA kimdir ?

Künyesi : Kavala Ailesi (Yunanistan/Kavala) şehrinden göç etmiş.

Lâkabı : “KIZIL SAROS”

2- Halkların Demokratik Kongresi’nin (HDK) katılımcı ve destekleyicisi, Gezi Olayları finansörü ve bu olayların sürdüğü günlerde sembol söz olan "Bu daha başlangıç,mücadeleye devam !" ve HDP'nin ”seni başkan yaptırmayacağız !" zehirli sloganlarının fikir babası.

3- Ermeni soykırımı iddiâlarını muhtevi paneller organize eden, bunlara ait yayınların basımlarını gerçekleştiren yayınevinin sahibi (İletişim Yayınları).

4- HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a ve sözde ülkücü-milliyetçi görünümlü Meral Akşener'e aynı anda destek verecek kadar planlı ve hiçbir kutsalı olmayan biri.

5- BirGün Gazetesi'nin gizli sahibi.

6-Şirketinin faaliyet alanları “coğrafî analiz sistemleri, veri toplama ve saha araştırmaları, harita altlıkları, navigasyon, Türkiye adres standardizasyonu ve basılı haritalar” olarak tanımlanmış. 2012 yılına kadarki referansları arasında NATO, Petrol Ofisi, Deva, Pfizer, Roche,

Mercedes Benz, TTNET, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Sivas İl Kültür Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi gibi yüzlerce önemli kurum ve kuruluş yer alıyor.

7- Bu da demek oluyor ki ; karşımızda ecza depoları, tüketim ürünleri dağıtıcıları, akaryakıt istasyonları, belediyeler, kültür müdürlükleri, hava yolu şirketleri, emniyet teşkilâtı ve hatta NATO gibi hayati önemi haiz kurum ve kuruluşların adres, dağıtım, coğrafi kod gibi hassas bilgilerini 2012 yılına kadar hazırladığını söyleyen bir şirket var.

8- Kavala, sahibi olduğu MİKES şirketi vasıtasıyla 1998 yılında F-16 modernizasyonunun 160 uçaklık ilk paket ihalesini kazanan bir işadamı (?!!!)

9- Bakınız F-16 diyorum ; PKK'yı vuracak olan savaş uçaklarımız ! O kadar safmışız ki, bir yandan terörle etkin mücadele için TSK envanterindeki savaş uçaklarına yazılımlar yapan firmaya ihaleler veriyor, aynı şirket sahibinin HDP'nin kurucuları arasında olmasını olağan karşılıyormuşuz !...

(Dikkat edelim, o tarihte, 28 Şubat 1997 Postmodern darbecilerinin kurdurduğu ANASOL-D Hükümeti var iktidarda. R.D.)

Ve sonra "terör neden bitmiyor ???"...

10- Yine Türkiye’nin en büyük telefon şirketlerinden "KVK İletişim"deki birinci K’dır Kavala.. Yani "Kavala-Vargı-Karamehmehmet"in en büyük ortağı. (İlk milli cep telefonu Aselsan 1919'u ekarte eden, bu alanda Türkiye'nin önünü kesen antimilli girişimci !!!)

11- Ayrıca, kendileri Yerli Otomobil Projesi'ne de merakı sebebiyle bu işe de el atmış, projeye adam yerleştirerek işi sulandırıp yılan hikâyesine dönmesini hedeflemiştir. Allah'tan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın çok önemsediği yerli otomobil projesinin akıbetini sorgulaması neticesi, Osman Kavala'nın "önemli adamı" o önemli pozisyondan alınmıştır.

12- Şimdi soru şu : Osman Kavala'nın Gezi hâdiselerindeki rolü ortadayken, 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsündeki rolü ve CIA-MOSSAD-MI6 bağlantıları ortaya çıkarılmışken, başkanlık sistemine karşı duruşu ortadayken, siyaseti dizayn etme merakı ortadayken, İmralı ve HDP ile ilişkileri ortadayken, MHP'yi Meral Akşener'in üzerine geçirme ve buna muvaffak olamayınca da, MHP'yi bölerek, İP isminde parti kurdurma projesindeki aktivasyonu ortadayken..., TÜRKİYE'de ona kimler sahip çıkıyor ?!

13- Kavala'nın kuyruğu kimlerin elinde diye baktığımızda, "onun tutuklanmasına en çok havlayanlar kimler ise, onlardadır" düz mantığı devreye giriyor. AP (Avrupa Parlamentosu) Türkiye Raportörü Kati Piri'nin “Kavala'nın İstanbul'da gözaltına alınması çok rahatsız edici, Avrupa Parlamentosu'nda, serbest bırakılması için acil çağrı başlatılmasını teklif edeceğim." twiti ve Hollandalı silah tüccarı ve AP üyesi Marietje Schaake'nin "Hangi dayanakla gözaltına alındı?" deyip harekete geçeceğiz mesajı, yeterli delili sunuyor.

14- Osman Kavala yalnızca tek kişi değil, Türkiye'ye saldırtılan TERÖR ÖRGÜTLERİ'nin hepsinin (FETÖ, PKK, DEAŞ, DHKP-C, TKP-ML...) ortak sembol ismidir ve papazdan bile daha tehlikelidir, HÂİNDİR!

Ve hâine merhâmet, vatana ihânettir !!!

Şimdi CHP'nin KasetÜstü Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun, İP isimli proje partinin proje genel başkanı Meral Akşener'in ve HDPKK'nın genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın, niçin koro hâlinde "Osman Kavala'nın ne suçu var da tutukladınız ?!" demelerinin ve onun serbest bırakılmasını istemelerinin sebebinin ne olduğu, biraz daha net anlaşılmıştır inşallah.

...........

Kıymetli dostlarım, bir kıymetli kardeşimin bana özelden gönderdiği metni, icap eden tâshihleri yaparak, birkaç küçük ilâve ile burada paylaşıyor ve istifâdelerinize sunuyorum.

Selâm ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.