Ağrı Doğubayazıt'ta Bombalı Gece

Ağrı Doğubayazıt'ta Bombalı Gece

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Saat: 22:55 Sıralarında 2 Bomba Sesi Duyuldu . Doğubayazıtta Ard Arda Patlayan Bomba Sesinin Duyulması Doğubayazıt Halkını Tedirgin Etti . Tüm Doğubayazıt Bir an Karanlığa Gömüldü .

Serhadhaber/İstihbarat Servisi 

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde Uluyol Polis Karakolu'na saldırı gerçekleştirildi. Saat 22.45 sularında karakolun arka tarafına araçla yaklaşan kimliği belirsiz kişi yada kişiler karakola bombalı saldırı gerçekleştirdi.

İki ayrı patlamanın meydana geldiği karakolda can kaybının olmadığı öğrenilirken karakola atılan bombaya ait bir parça karakol yakınındaki bir fırının içine düştü.

Saldırının ardından çok sayıda polis olay yerine sevk edilirken, polisin çevrede geniş önlem aldığı bildirildi./Ajanslar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum