Anlından Çıkan Burunla Nefes Alıp Veriyor

Anlından Çıkan Burunla Nefes Alıp Veriyor

Çin'in güneydoğusundaki Fujian bölgesinde yaşayan Xiaolian, geçirdiği trafik kazasında burnuna ağır darbe aldı.Kazada Xiaolian'ın kıkırdağı zarar gördü.

22 yaşındaki Xiaolian'ın alnında burun çıktı. Artık böyle nefes alıp veriyor.Ajansların haberine göre, Çin'in güneydoğusundaki Fujian bölgesinde yaşayan Xiaolian, geçirdiği trafik kazasında burnuna ağır darbe aldı.Kazada Xiaolian'ın kıkırdağı zarar gördü.
Doktorlar 22 yaşındaki gencin kök hücresinden yeni bir burun geliştirdi.Daha sonra doku, kaburga kemiğiyle desteklendi ve sonucunda ortaya yeni bir burun çıktı.Cerrahlar burnun gelişimini tamamladığını ve yakında Xiaolian'ın alnından alınarak eski burnunun yerine yerleştirileceğini bildirdi.

anlindan-cikan-burunla-nefes-alip-veriyor.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.