TOKAT ARİF NİHAT ASYA KIZ İMAM HATİP LİSESİNDE DEPREMZEDELER YARARINA KERMES DÜZENLENDİ.

TOKAT ARİF NİHAT ASYA KIZ İMAM HATİP LİSESİNDE DEPREMZEDELER YARARINA KERMES DÜZENLENDİ.

Tokat Arif Nihat Asya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci öğretmen ve velileri işbirliğinde Kahramanmaraş depremzedeleri yararına kermes düzenlendi.

Kermes hakkında bilgi veren okul müdürü Mustafa AYDIN ; “Kermeste satışa çıkarılan ürünlerin tamamı öğretmen öğrenci ve velilerinin el emeği göz nuru ürünler. Kermeste pasta, börek, kurabiye sarma gibi gün menüsü ürünlerin yanı sıra yöresel soframızın vazgeçilmezi katmer, çökelikli ve patatesli satışı yapılabilmesi için saclar kuruldu ve gözlemeler pişirildi, satışa sunuldu. Açma ve pişirme aşamalarının tümünde velilerimiz gönüllü çalıştı. Okul ailesi ve çevrenin yoğun ilgi gösterdiği kermeste elde edilen gelir depremzedelere ulaştırılmak üzere oluşturulan ekip aracılığıyla Kahramanmaraş’a götürülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.