Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

ASPARAGAS ASPARAGAS

Dostlar!

Geçtiğimiz günlerde birkaç tane asparagas haber yapmıştım ya… Meğer çok kolaymış. Yıllar yılı merak ederdim, bazı gazetecilermasa başında’ nasıl oluyor da bu kadar çok haber yapabiliyorlar diye… Meğer, asparagas gerçekten daha kolaymış.

Bakın bugün de devam edeyim de görün asparagas haberlerin devamına:

- Corona tartışmaları, seçim tantanası, Ukrayna-Rusya Savaşı gürültüsü içinde, hiç kimse fark etmeden, Türkiye’de Şeriat Devleti ilan edilmiş, ama hiç kimse farkında olmamış…

- Dip dalga geliyor. Coronavis gitti ve sonuç: C+P tek başına iktidar oldu, ama bunu hâlâ göremeyen var.

- Musibeti gören Temel çok pişman… Kule ve camiden sonra şimdi Çamlıca Tepesi'ne bir de Kilise ve bir de Havra yapılmasını istiyor! Demokratik hakkı değil mi? İster tabii…

- Dikey mi yatay mı? Henüz anlaşılamadı ama Bilmemneoğlu, imamın önüne uzanmış. Buraya gelince kadar İmam Efendi, epeyce tereddüt geçirmiş, mevtaya ne tür pamuk kullanacağına dair…

- Geçtiğimiz yıllarda epeyce başımızı ağrıtan meşhur virüs yüzünden ölüler ölmüş, diriler sağ kalmışlar ama herkes ölüleri konuşuyor.

- Haydut Devlet Başkanı Bidon, seçim öncesi dünyadaki piyon ve ortak düşmanlarına karşı mücadele verecek olan dostlarına destek amacıyla, çok miktarda yağlı ve ilikli kemik gönderdi.

- Güvenilir bir kaynaktan elde edilen bilgiye göre, virüs mücadelesinde kahraman olan Kemal ve partisi ilk erken seçimde iktidara gelecek, parlamenter sisteme geçilecek ve Kelam başbakan olacak… Bunu kimse düşünmedi. Bir de ismini açıklamayan bir üst düzey yöneticiden aldığımız bilgiye göre, önümüzdeki günler önemli gelişmelere gebe… Bu konuda Kemal’e Cuma namazından sonra, camiden çıkarken sorulan sorulara ‘ bu sorulara cevap vermiyorum’ dedi.

- Baba Muhalefet Partisi lideri KaKakaoğlu, partisinin 100. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle yaptıkları törende, canlı TV yayınında, yüz yıldır ülke insanına karşı uyguladıkları ötekileştirici, küçük görücü, adam yerine koymama, dini hassasiyetlerine saygı duymama ve yürüttükleri partizanlıklar sebebiyle tüm ülke halkından, özür diledi. Bu konuşma ve özür Türk Tarihinde önemli bir dönüm noktası olarak yorumlandı. Söz konusu tarihi konuşmanın tam metnini ve görüntülerini, www.youtubey. kanallarından tekrar ve tekrar izleyebilirsiniz.

-Tüm muhaliflerinin ‘başarısız olacağına’ inandıkları Başkan Bilmemkiminoğlu, gece gündüz demeden çalışıyor. Geçen hafta, şehrin en büyük problemlerinden biri olan trafik problemini kısa sürede çözmüş ve artık kargaşalık dönem sona ermiştir. Muhaliflerin artık ön yargıdan vazgeçip, diğer problemlerin de çözümü için ona yardımcı olmaları gerekir.

- Barkent Belediye Başkanı ve kalifiye ekibi, çağın feleketi Korona virüsüne ‘aşı bulma ve geliştirme’ çalışmalarında, başarıyla sona gelmiştir. BüBş Laboratuvarlarında geliştirilen aşı, %100 güvenli bir aşı tüm ülkelere ihraç edilecekmiş,. İlk uygulama, TV canlı yayınında, Efendi Marsurağa’ya uygulanacak ve herkes sonucu açık olarak görecektir.

- Baba Muhalefet Partisi Genel Başkanı KaKa, bir hafta sonra yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde, kayıtsız şartsız, Rizeli Reis’i destekleme kararı aldıklarını açıklamış. Kararın tüm Parti Meclisi üyelerinin ‘ittifak’ oyları ile alındığını belirterek, ‘vatana, millete, ülkeye ve tüm dünya barısına’ hayırlı olsun demiş.

- C+P Genel Başkanı Kışıtaroğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerin sonucunu beğenmediği için yarın istifa ederek, kararını bir basın toplantısı ile açıklayacakmış. Hayatının gere kalan kısmını Rusya-Ukrayna savaşının ‘sona erdirmek’ için arabuluculuk yaparak geçirecekmiş.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum