Başbakan Davutoğlu'ndan taşeron işçilere kadro müjdesi Kimler Alınacak ? Belediye İşçileri Alınacakmı ?

Başbakan Davutoğlu'ndan taşeron işçilere kadro müjdesi Kimler Alınacak ? Belediye İşçileri Alınacakmı ?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, 1 Kasım öncesinde asıl işlerden çalışan taşeron işçilerin kadroya alınacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, 1 Kasım öncesinde asıl işlerden çalışan taşeron işçilerin kadroya alınacağını söyledi.

AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Nevruz Bayramını kutlayarak, "Bu ülkenin havasına, suyuna, taşına, toprağına selam olsun. Yeni baharımız güzel günlerin başlangıcı olsun, Nevruz bayramımız kutlu olsun. İnşallah ülkemize bahar ile birlikte huzur ve güzellikler de gelir. Bunu canı gönülden niyaz ediyorum." dedi.

Bu sabah saatlerinde Brüksel'de meydana gelen saldırı lanetlediğini söyleyen Davutoğlu, "Belçika hükümetine ve halkına taziyelerimi sunuyor, milletimizin adına dayanışma duygularını paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz hafta Brüksel'deydik. Bugün burada tekrar küresel teröre ve her türlü teröre, DAEŞ, PKK ya da DHPKC, her türlü teröre karşı bütün insanlığı birlikte davranmaya davet ediyorum." diye belirtti.

Devlet ve millet olarak zor bir dönemden geçildiğini belirten Davutoğlu, birçok terör örgütünün aynı anda ve koordineli bir şekilde ülkeyi, milleti ve hükümeti hedef aldığını dile getirdi.

"Adları farklı olsa da hepsinin amacı aynı. Birbirleriyle mücadele ediyor görünmelerine rağmen söz konusu Türkiye olduğunda hepsi aynı talimatla hareket ediyor" diyen Davutoğlu, şunları ifade etti:

"Yanyana gelemeyecek örgütler, karşıtmış gibi görünen örgütler tek bir çatı altında bize karşı toplanıyor. Türkiye'yi güçsüzleştirmek ve istikrarsızlaştırmak için vahşice yöntemlere başvuruyorlar. Adeta tek bir noktadan kontrol edilen bu terör örgütleri sürekli ve birbirinin devamı niteliğinde eylemler yapıyor. 17 Şubatta Ankara'da PKK/PYD terör örgütü bombalı saldırısı gerçekleştirdi. Bu saldırıdan hemen sonra 3 martta DKHPC terör örgütü İstanbul çevik kuvvet müdürlüğümüze saldırdı. 13 martta yine PKK/PYD terör örgütü Ankara'da sivil vatandaşlarımıza canlı bomba saldırısı gerçekleştirdi ve 19 martta eli kanlı terör örgütü DAEŞ İstiklal Caddesi'nde bir canlı bomba eylemi gerçekleştirdi. Peş peşe gerçekleştirilen bu saldırılar terör örgütlerinin nasıl koordineli çalıştığını, nasıl birbirini tamamladıklarını, nasıl aynı merkezden Türkiye'ye saldırmak üzere yönetildiklerini gösteriyor. Bazen PKK'nın imdadına DAEŞ yetişiyor, bazen DAEŞ'in imdadına DHKPC, bu terör örgütlerinin tümünün imdadına da sürekli olarak paralel örgüt yetişiyor.

Taşeron işçilere kadro

1 Kasım öncesi kamuda asıl işlerde çalışan taşeron işçilere kadro müjdesi veren Davutoğlu, "1 Kasım tarihinden önce kamuda asıl işlerde çalışan personelimizi kamuya alıyoruz. Ayrıca, yardımcı işlerde çalışan kardeşlerimizi de kamuya almayı kararlaştırdık. Böylece ister asıl iş olsun ister yardımcı iş olsun, dışarıda kalan tek bir taşeron işçisi kalmayacak inşallah Dışarıda tek bir taşeron işçi kalmayacak. Emeklilik hakkını elde etmemiş olanları da kamuya alacağız." diye konuştu. (İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.